Media

Survivor 2: Η μεγάλη έκπληξη που θα συγκλονίσει τους παίκτες

H τηλεθέαση φέτος μπορεί να είναι υψηλή συγκριτικά με το σύνολο των προγραμμάτων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει τα περσινά ποσοστά.

Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι περισσότερες από ποτέ και η ψυχολογία κάποιων παικτών ήδη προμηνύει κι άλλες...

Ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι βρήκε τον τρόπο να «γιατρέψει» και τα δύο.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα οι γονείς των παικτών μαζί με συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα επιβιβάστηκαν σε αεροπλάνα με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. Η Acun Media αποφάσισε να κάνει τη μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει ποτέ στο ριάλιτι και να επιτρέψει σε Μαχητές και Διάσημους να δουν τους δικούς τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Thema People», τη συνάντηση θα τη δούμε την ερχόμενη εβδομάδα -το πιο πιθανό από την Τρίτη και μετά. Οι παίκτες φυσικά δεν γνωρίζουν το παραμικρό και η σχετική ανακοίνωση θα γίνει από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η συνάντηση με τους γονείς δεν θα δοθεί ως έπαθλο στη νικήτρια ομάδα, αν και υπάρχουν κάποιες σκέψεις προκειμένου να τονωθούν η αγωνιστικότητα και ο ανταγωνισμός. Όλοι οι παίκτες θα αντικρύσουν τους συγγενείς τους ξαφνικά και αυτή θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπλήξεις της σεζόν.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved