Η Σόφη Πασχάλη εξομολογείται για πρώτη φορά τις δυσάρεστες εξελίξεις που είχε η εμμονή ενός fan της
Media

Η Σόφη Πασχάλη εξομολογείται για πρώτη φορά τις δυσάρεστες εξελίξεις που είχε η εμμονή ενός fan της

Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη στο Celebrity Travel βρέθηκε η Σόφη Πασχάλη μαζί με την καλή της φίλη Βίκυ Κάβουρα

Η παρέα έριξε νόμισμα στη Φοντάνα ντι Τρέβι κάνοντας τις ευχές της, βρέθηκε στο Βατικανό, περιπλανήθηκε στην ιστορική πόλη, απόλαυσε τις λιχουδιές της ιταλικής κουζίνας και μίλησε για όλα.

Η πρώτη έκπληξη, όπως αναφέρει το People, είναι πως οι δύο φίλες σήμερα δεν είχαν πάντα τόσο καλή σχέση μεταξύ τους και η Σόφη εξηγεί το γιατί. Ο γυμνάστρια μιλά πρώτη φορά αναλυτικά για ένα σύντροφό της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, κάτι που τη σόκαρε, αλλά και για το σοβαρό τροχαίο που είχε η ίδια στη συνέχεια, από το οποίο κινδύνευσε να μείνει παράλυτη και πώς αυτό καθόρισε τη μετέπειτα πορεία της. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι μπορεί σήμερα να έχει ένα τέλεια γραμμωμένο σώμα, αλλά στο παρελθόν είχε 20 κιλά παραπάνω.

Μιλώντας με τον Νίκο, η Σόφη ξετυλίγει τη ζωή της, στέκεται σε σημαντικά περιστατικά και εξομολογείται για πρώτη φορά τις δυσάρεστες εξελίξεις που είχε η εμμονή ενός fan της μαζί της, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, παραδέχεται πως η μεγαλύτερη αποχή που είχε από το σεξ ήταν για δύο ολόκληρα χρόνια, αποκαλύπτοντας τι ήταν τότε για εκείνη το υποκατάστατο. Τέλος, κάνοντας έναν απολογισμό της έως τώρα πορείας της, παραδέχεται πως δεν αποκλείει την πιθανότητα στο μέλλον να υιοθετήσει ένα παιδί. Όσα συζήτησαν η Σόφη με τον Νίκο, την ερχόμενη Πέμπτη 1η Ιουνίου στον ΑΝΤ1, στις 00.00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved