Μαίρη Πολλάλη: «Είναι άδικο να στοχοποιούνται πρόσωπα στην ΕΡΤ»
Media

Μαίρη Πολλάλη: «Είναι άδικο να στοχοποιούνται πρόσωπα στην ΕΡΤ»

Η Μαίρη Πολλάλη που καθημερινά βρίσκεται στις οθόνες μας με την «Πρώτη είδηση» της ΕΡΤ1, μιλάει για τη θεματολογία της εκπομπής, την τηλεοπτική ενημέρωση και δηλώνει ότι είναι λάθος να στοχοποιούνται πρόσωπα στην ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ προσφέρει σωστή ενημέρωση;
«Η ΕΡΤ, όπως και κάθε κανάλι, έχει τα πάντα. Η ενημέρωση αρχίζει από τους σωστούς ανθρώπους, από το πόσο συνεπείς είναι στις αρχές τους, από το πόσο ευαίσθητοι είναι. Αυτό θα φανεί και στον τρόπο που γίνεται η ενημέρωση, κάτι που αντιλαμβάνεται ο τηλεθεατής. Μπορεί να καταλάβει είτε εκείνον που είναι «χρωματισμένος» πολιτικά, είτε εξυπηρετεί σκοπούς, είτε κάνει σωστή ενημέρωση. Η ΕΡΤ, όμως, έχει άξιους ανθρώπους που κάνουν σωστή δουλειά, βγαίνουν στο δρόμο και δίνουν την ψυχή τους»

Αδίκως βρίσκεται στο στόχαστρο;
«Είναι άδικο να στοχοποιούνται πρόσωπα επειδή καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία Δεν έχουν όλοι κομματικά γυαλιά και δεν είναι απαραίτητο να παίρνεις κομματική γραμμή για να κάνεις τη δουλειά σου. Για ό,τι μπορεί να κατηγορηθεί η ΕΡΤ, μπορεί να κατηγορηθεί όποιο άλλο Μέσο. Δεν μπορεί, όμως, κάποιος να αρνηθεί την ύπαρξη ενός Μέσου που προβάλλει όλες τις απόψεις και που, τουλάχιστον στην «Πρώτη είδηση», ασχολούμαστε με πολλά και διαφορετικά ζητήματα ακριβώς διότι απασχολούν κόσμο από διαφορετικά σημεία της Ελλάδας. Αυτός είναι ο ρόλος που πρέπει να επιτελεί ένα δημόσιο ΜΜΕ. Δεν πρέπει να αποκλείει κανέναν. Ωστόσο υπάρχουν οι προσωπικές απόψεις, οι οποίες και κρίνονται. Τον τηλεθεατή δεν μπορούμε να τον κοροϊδέψουμε. Είναι ώριμος και εκπαιδευμένος, αντιλαμβάνεται πού υπάρχει σκοπιμότητα και μπορεί να επιλέξει ή να απορρίψει», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved