The Wall: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια
Media

The Wall: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Δύο φίλοι και δύο ξαδέρφια έρχονται αυτή την εβδομάδα για να αναμετρηθούν με τον «Τοίχο». Θα τα καταφέρουν να φύγουν με το έπαθλο στις αποσκευές τους;

Το “Τhe Wall” μπαίνει στην 4η εβδομάδα προβολής του, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έχει ήδη κερδίσει το κοινό, με την ένταση, τις ανατροπές και τις συγκινητικές ιστορίες των παικτών. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάντα δίπλα τους, να τους πειράζει, να παίρνει την ένταση και την αγωνία, να πανηγυρίζει μαζί τους αλλά και να τους συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές.

Δύο πολύ καλοί και δύο ξαδέρφια έρχονται αυτή την εβδομάδα στο “The Wall” για να αναμετρηθούν με τον Τοίχο, να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Γρηγόρη, να ρισκάρουν και να διεκδικήσουν τα μεγάλα ποσά. H τύχη θα είναι όμως με το μέρος τους; Θα τα καταφέρουν να φύγουν με το χρηματικό έπαθλο στις αποσκευές τους;

Ας τους γνωρίσουμε:

Την Πέμπτη 31 Μαΐου, ο Γιάννης Φελούκας και η Τάνια Παλαμίδη, που μετράνε 24 χρόνια δυνατής φιλίας, καταφθάνουν στο πλατό του “The Wall”, για να παίξουν και να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο! Ο Γιάννης, 41 ετών, λογιστής και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δεμένος με την Τάνια, με την οποία λειτουργεί ως μεγάλος αδερφός. Στόχος του με τα χρήματα είναι να βοηθήσει την οικογένειά του. Η Τάνια, 40 ετών, ασφαλιστική σύμβουλος, έντονη προσωπικότητα, της αρέσει πολύ η πεζοπορία. Παίζει μαζί με τον καλύτερό της φίλο, για να βοηθήσει την οικογένειά της.

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, ο Γρηγόρης υποδέχεται στο πλατό του “The Wall”, δύο ξαδέρφια που εργάζονται ως ένοπλοι φρουροί σε πλοία και ταξιδεύουν σε όλο τον Ινδικό ωκεανό! Διεκδικούν το έπαθλο με κοινό στόχο. Ο Νίκος Κάλφας, 30 ετών, παντρεμένος με δύο παιδάκια, θέλει με το χρηματικό έπαθλο να αφήσει τη δουλειά του και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, να κάνει μία επιχείρηση με τον Γιάννη και να είναι μαζί με την οικογένειά του. Ο Γιάννης Καραλής, 28 ετών, επιθυμεί να γυρίσει πίσω στην πατρίδα για τον ίδιο λόγο με τον Νίκο και να κάνει σχέση, κάτι που δεν του το επιτρέπουν τα συνεχή ταξίδια. Ο Γιάννης και ο Νίκος έχουν ζήσει πολλά μαζί. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έζησαν περιστατικό πειρατείας, αλλά κατάφεραν να την αποτρέψουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved