Πρίντεζης-Κωστοπούλου: Οι λεπτομέρειες του γάμου και της βάφτισης της κόρης τους στις 25 Ιουνίου!
Media

Πρίντεζης-Κωστοπούλου: Οι λεπτομέρειες του γάμου και της βάφτισης της κόρης τους στις 25 Ιουνίου!

Σε ακριβώς έναν µήνα, ο Γιώργος Πρίντεζης θα ντυθεί γαµπρός στο πλευρό της γυναίκας της ζωής του, Στέλλας Κωστοπούλου! Στις 25 Ιουνίου, το ζευγάρι θα παντρευτεί στο εκκλησάκι που βρίσκεται µέσα στο «Island» στη Βάρκιζα, όπου και θα βαφτίσουν τη µόλις εννέα µηνών κορούλα που έχουν αποκτήσει.

Αµέσως µετά θα ακολουθήσει δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσµένους τους, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης, όπου συνεχίζει να διαπρέπει ο διεθνής µπασκετµπολίστας. Σαν χολιγουντιανή ταινία Και εκεί που ο Γιώργος Πρίντεζης απολάµβανε την εργένικη ζωή του, ήρθε ο έρωτας για να τον συνεπάρει και να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Η Στέλλα Κωστοπούλου, η οποία είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής και δεν έχει καµία σχέση µε τον χώρο της σόουµπιζ ή του µόντελινγκ, παρόλο που θα µπορούσε κανείς να την περάσει για µοντέλο, κατάφερε να γοητεύσει τον άσο του Ολυµπιακού από το πρώτο κιόλας λεπτό της γνωριµίας τους και τελικά να τον... υποτάξει µε την οµορφιά της και τον δυναµικό χαρακτήρα της. Οταν λίγο καιρό µετά τη γνωριµία τους και τη σύναψη της σχέσης τους εκείνη έµεινε έγκυος, το ζευγάρι έβαλε πιο ξεκάθαρο πλάνο για το κοινό µέλλον που ούτως ή άλλως επιθυµούσε.

Η µικρή ήρθε στον κόσµο στις 3 Αυγούστου 2017 και έπεισε τον Γιώργο Πρίντεζη πως ήταν... γραφτό να είναι η ζωή του γεµάτη από τις δύο γυναίκες της ζωής του που θα τον φροντίζουν και θα τον αγαπούν! Λίγο πριν έρθει στον κόσµο η κορούλα τους, ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε και την πρόταση γάµου στην αγαπηµένη του µε τον πλέον... παιχνιδιάρικο τρόπο. Ένα βράδυ, και ενώ το ζευγάρι απολάµβανε τις διακοπές του στη Σύρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του µπασκετµπολίστα, διοργάνωσε ένα µίνι πάρτι σε beach bar και, αφού ήπιε... αρκετά σφηνάκια, τον χώρο της καλαθοσφαίρισης, όπου συνεχίζει να διαπρέπει ο διεθνής µπασκετµπολίστας. Και εκεί που ο Γιώργος Πρίντεζης απολάµβανε την εργένικη ζωή του, ήρθε ο έρωτας για να τον συνεπάρει και να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Η Στέλλα Κωστοπούλου, η οποία είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής και δεν έχει καιρό µετά τη γνωριµία τους και τη σύναψη της σχέσης τους εκείνη έµεινε έγκυος, το ζευγάρι έβαλε πιο ξεκάθαρο πλάνο για το κοινό µέλλον που ούτως ή άλλως επιθυµούσετραγούδησε στη Στέλλα του ένα ερωτικό τραγούδι του Πλούταρχου, δείχνοντάς της το πόσο ερωτευµένος είναι. Αµέσως µετά, της ζήτησε από... µικροφώνου να τον παντρευτεί, γονατίζοντας µπροστά της και δίνοντάς της ένα υπέροχο µονόπετρο! Φυσικά η απάντηση ήταν «ναι». Από τότε όλα πήραν τον δρόµο τους και πλέον ετοιµάζονται για την πιο όµορφη ηµέρα της κοινής τους ζωής, την ηµέρα του γάµου τους και της βάφτισης της µικρούλας τους, χωρίς να αποκαλύπτουν, για την ώρα, το όνοµα που θα της δώσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved