Media

Ναταλία Δραγούμη: «Νομίζω ότι η οικογενειακή ζωή είναι «βαρετή» για τα media»

Για τη σχέση της με τα social media αλλά και για τον λόγο που αρνήθηκε να πάει στο Survivor, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ναταλία Δραγούμη

Ποια η σχέση σας με την τεχνολογία και τα social media;
«Έχω social media και κάποιες φορές πιάνω τον εαυτό μου να είμαι εξαρτημένη. Εκεί που κάθομαι ανοίγω το Instagram και κολλάω»

Τα media σας έχουν φερθεί καλά; «Δεν έχω παράπονο. Πιστεύω ότι έχω φερθεί και εγώ καλά στα media. Νομίζω ότι η οικογενειακή ζωή είναι «βαρετή» για τα media, δεν έχω χωρίσει, δεν έχω κάνει σχέση από τον χώρο, δεν έχει κάτι η ζωή μου που να με κυνηγήσουν στο σπίτι και να παρέμβουν. Νομίζω όταν είσαι με τον άνδρα σου και τα παιδιά σου δεν έχουν να σε κυνηγήσουν για κάτι»

Στο Survivor θα πηγαίνατε; «Είχα δεχθεί πρόταση και για το «Survivor» και για το «Survival». Δεν θα το σκεφτόμουν σε αυτήν τη φάση της ζωής μου, δεν με αφορά αυτήν τη στιγμή. Δεν σας κρύβω ότι πέρυσι έβλεπα το συγκεκριμένο πρόγραμμα Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι βλέπω ντοκιμαντέρ και ποιοτικές ταινίες. Μου αρέσει να βλέπω τα πάντα», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved