Δημήτρης Μηλιόγλου: «Θα ήταν ωραίο να συνεχίσουμε και του χρόνου με το Ooh la la!»
Media

Δημήτρης Μηλιόγλου: «Θα ήταν ωραίο να συνεχίσουμε και του χρόνου με το Ooh la la!»

Καμία κουβέντα δεν έχει γίνει, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, για τη συνέχιση ή μη της εκπομπής Ooh La La! παρ' όλο που έχει ήδη κυκλοφορήσει η φήμη ότι θα συνεχιστεί κανονικά και του χρόνου. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο οποίος συμπαρουσιάζει την εκπομπή με τη Σάσα Σταμάτη, μιλάει γι' αυτό αλλά και για τις εκπομπές όπου έχει συμμετάσχει στο παρελθόν... 

Εχεις μιλήσει για την επόμενη σεζόν;

Οχι ακόµη. ∆εν έχουµε κάνει καµία συζήτηση, ούτε επίσηµα ούτε ανεπίσηµα. Θα ήταν ωραίο να συνεχίσουµε και του χρόνου γιατί θεωρώ ότι η εκποµπή ακόµη δεν έχει «ξεδιπλωθεί» και δεν έχει δώσει το 100% της. Επιπλέον περνάµε καλά και είναι πολύ ωραίες οι σχέσεις µεταξύ µας.

Έχουν υπάρξει εκπομπές που δεν έχεις περάσει καλά;

Όχι, αλλά αυτό συµβαίνει λόγω του χαρακτήρα µου, γιατί και στα δύσκολα µπορώ να αντεπεξέλθω. Μέχρι στιγµής δεν έχω κανένα παράπονο από τις παρουσιάστριες που έχω συνεργαστεί. Ολοι µου έχουν φερθεί µε τον καλύτερο τρόπο. Και η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ναταλία Γερµανού και η Ντορέττα Παπαδηµητρίου και η Κατερίνα Καραβάτου µε τον Κρατερό Κατσούλη. Εχω περάσει πάρα πολύ καλά στην τηλεόραση, ειδικά από το 2014 και µετά που ξαναµπήκα στα δρώµενα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved