Δημήτρης Μηλιόγλου: «Το όνειρό µου είναι ένα τηλεπαιχνίδι»
Media

Δημήτρης Μηλιόγλου: «Το όνειρό µου είναι ένα τηλεπαιχνίδι»

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή Ooh la la! στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη, δεν κρύβει τη φιλοδοξία του να παρουσιάσει στο μέλλον ένα τηλεπαιχνίδι ενώ μιλάει για τις ευκαιρίες που δίνονται στους ανθρώπους του χώρου... 

Είσαι έτοιμος να αναλάβεις το τιμόνι μιας εκπομπής;

Ποτέ κανείς δεν είναι έτοιµος προτού του ρίξουν την κλοτσιά και πέσει να κολυµπήσει. Εκεί θα φανείς τι πιάνεις. Μπορεί να σου δοθεί µια ευκαιρία στα 20 χρόνια σου και να τα καταφέρεις µια χαρά, µπορεί να αργήσεις και να στρωθείς στα 40 που πλησιάζω εγώ, ας πούµε. Το όνειρό µου είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Να πηγαίνεις, να περνάς καλά, να κερδίζεις το δώρο σου και να γελάς, επειδή αυτό έχουµε ανάγκη.

Εχεις γνωρίσει υπερεκτιμημένους ανθρώπους στην τηλεόραση;

Ναι...

Είναι εύκολο κάποιος να πάρει μεγαλύτερη αξία στο γυαλί;

Είναι θέµα τύχης, πιστεύω. Να βρεθείς στο κατάλληλο σηµείο, µε τον κατάλληλο άνθρωπο, την κατάλληλη στιγµή, µε τις κατάλληλες παρέες και να πιάσεις την ευκαιρία από τα µαλλιά. Και οι άνθρωποι που δεν είναι κατάλληλοι γι’ αυτό που κάνουν, προφανώς είχαν την εξυπνάδα, και αυτό είναι προσόν, να αρπάξουν την ευκαιρία που µπορεί να πέρασε µπροστά από εµένα και να µην το κατάλαβα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved