Μυρτώ Κοντοβά: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη;
Media

Μυρτώ Κοντοβά: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη;

Στη λίστα των δημιουργών που πολιορκούνται για να κάνουν κάποιο νέο τηλεοπτικό «χτύπημα» φαίνεται ν' ανήκει και η Μυρτώ Κοντοβά, η οποία απέχει συνειδητά, παρόλο που είχαν γίνει θερμές συζητήσεις πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η γνωστή δημιουργός, όπως αναφέρει το Mytv, έχει στα σκαριά μία νέα σειρά. Οι πληροφορίες θέλουν να είναι σαν σκέψη πολύ κοντά στην πρώτη -αν δεν έχει τον ίδιο τίτλο-, ενώ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν συμφωνήσει από τότε οι Γιάννης Στάνκογλου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιάννης Νιάρρος κ.ά., χωρίς βέβαια να έχουν υπογράψει σχετικά συμβόλαια συνεργασίας.

Και ενώ η σειρά είχε κατατεθεί στον Alpha και υπήρχε ενδιαφέρον για συνεργασία, θεώρησαν «απαγορευτικό» το μπάτζετ της εν λόγω σειράς, ενώ στη συνέχεια προτάθηκε και σε άλλα κανάλια. Όμως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και πάλι δεν προχώρησε για τον ίδιο λόγο. Κάπως έτσι, η Μυρτώ Κοντοβά στράφηκε σε κάποια άλλα «χτυπήματα» που είχε και αφορούσαν τη μουσική.

Ωστόσο, κάποιοι υπεύθυνοι καναλιών και παραγωγοί φαίνεται να την έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους και να προσπαθούν να την πείσουν να επιστρέψει στην τηλεόραση μ' αυτή την πρόταση, ενώ δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα πού τη θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι Ε.

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, όπως αναφέρει το Mytv διαψεύδουν τη συγκεκριμένη είδηση, όχι όμως το γεγονός ότι επιθυμεί να ασχοληθεί ξανά με την πρόταση της, η οποία έχει έντονα τα στοιχεία της επικαιρότητας και αν βγει στον τηλεοπτικό αέρα θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση τόσο σεναριακά όσο και ποιοτικά, αφού η σκηνοθεσία θα είναι κινηματογραφική.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν νέες εξελίξεις σχετικά με την επικείμενη επιστροφή της δημιουργού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved