Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αυτοί είναι οι τραγουδιστές που αρνούνται να πάνε στην εκπομπή
Media

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αυτοί είναι οι τραγουδιστές που αρνούνται να πάνε στην εκπομπή

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», που έγινε η καλύτερη παρέα των χιλιάδων τηλεθεατών και των μουσικόφιλων που μένουν στο σπίτι τα Σαββατόβραδα γίνεται φέτος 14 χρόνων.

Μιλάμε δηλαδή για αμέτρητα επεισόδια. Πολλές κανάτες με κρασί και πλατό με τυριά και αλλαντικά που πάνε κι έρχονται. Αλλά και με σχεδόν 30 άτομα που συμπληρώνουν το συνεργείο, την ορχήστρα και την υπόλοιπη ομάδα που ετοιμάζει αυτά που θα συμβούν μπροστά στις κάμερες. Καλεσμένοι;

Όλα τα λαϊκά ή μη είδωλα που λατρεύουμε να ακούμε. Τα γυρίσματα είναι πολύωρα, αλλά κανείς δεν, δυσανασχετεί. Η εκπομπή άλλαξε μέχρι σήμερα τρία κανάλια,, από την ΕΡΤ στον Alpha και σήμερα στον ΣΚΑΙ.

Δημοσίευμα του περιοδικού Down Town αποκαλύπτει εκείνους τους τραγουδιστές που δεν έχουν αποδεχτεί την πρόταση να πάνε ως καλεσμένοι. Υπάρχουν καλεσμένοι που η παραγωγή θα ήθελε πολύ, αλλά οι ίδιοι αποφεύγουν την τηλεόραση. Για παράδειγμα, ιδανική καλεσμένη για τον Σπύρο θα ήταν η Δήμητρα Γαλάνη. Έχει δεχτεί πολλές φορές πρόσκληση, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή. Δεν είναι κάτι προσωπικό, απλώς δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ σε εκπομπές.

Το ίδιο ισχύει και για τις Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Χάρις Αλεξίου και Ελευθερία Αρβανιτάκη. Είναι ίσως οι μόνες που δεν έχουν περάσει ποτέ από τα τραπέζια του Στην Υγειά Μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved