Hell’s Kitchen: Η στιγμή για τη μεγαλύτερη δοκιμασία έφτασε
Media

Hell’s Kitchen: Η στιγμή για τη μεγαλύτερη δοκιμασία έφτασε

Ό Έκτορας Μποτρίνι ανακοινώνει στους παίκτες του Hell's Kitchen τη δοκιμασία που θα τον οδηγήσει να διαλέξει τους 5 καλύτερους σεφ με τις Μαύρες Ποδιές και που θα περιλαμβάνει 3 μαγειρικά στάδια. Το έπαθλο των 5 επίλεκτων εκτός από τη μαύρη ποδιά είναι και μια βόλτα με σκάφος. Ό Έκτορας, παρά τις επιλογές του, εξακολουθεί να είναι πολύ αυστηρός στην κριτική του με τους παίκτες, αναλύοντας την μέχρι τώρα πορεία τους.

Στην προετοιμασία του Dinner service βλέπουμε για πρώτη φορά την ομάδα των 5 σε μια πλέον κουζίνα. Ο Σεφ μοιράζει τα πόστα και αρχίζει η προετοιμασία.

Λίγο πριν το άνοιγμα του εστιατορίου, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους παίκτες. Μπαίνουν στην κουζίνα ένας ένας όπου τους υποδέχονται οι οικογένειές τους μαζί με τον Έκτορα. Πρώτη η Μαρίνα, μπαίνει και συναντάει τους γονείς, το φίλο και τον αδερφό της. Ακολουθεί η μητέρα του Ραφαήλ, ο Νίνο με όλη την οικογένεια, ο Λαγογιάννης με τη γυναίκα και το μικρό Αντώνη και τέλος ο Γιώργος συναντά την κοπέλα του. Οι σεφ θα μαγειρέψουν απόψε μεταξύ άλλων και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Το μαγαζί ανοίγει και ο Σκοπελίτης είναι σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση …για πρώτη φορά τον βλέπουμε να μην μπορεί να συγκεντρωθεί και να βγάλει πιάτο, τρέμουν τα χεριά του!

Ο Ραφαήλ τρέχει παντού και κάνει τα πάντα. Αν και έχει παραμελήσει λίγο το δικό του πόστο, κάνει ότι του λέει το πάσο. Έχει καλή επικοινωνία και συνεργασία με την Μαρίνα!

Ο Έκτορας ξαφνιάζεται με το black out του Γιώργου και προσπαθεί να τον ηρεμήσει! Όλοι φαίνονται λίγο πιεσμένοι μετά την εμφάνιση των οικογενειών τους…

Ο Σεφ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των 5. Τους στέλνει στο σπίτι για να επιλέξουν τους δύο υποψήφιους για αποχώρηση. Ποιος και γιατί θα παραδώσει την μαύρη ποδιά του;

Η συνέχεια στο Hell’s Kitchen, την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved