Αποκαλύπτει το δράμα της: «Με σταματούν στο δρόμο & μου λένε “εσύ είσαι που τα έχεις με τον Ντάνο”»;

Αποκαλύπτει το δράμα της: «Με σταματούν στο δρόμο & μου λένε “εσύ είσαι που τα έχεις με τον Ντάνο”»;

Είναι λίγο... δράμα να περπατάς στον δρόμο και να σε σταματούν για να σε ρωτήσουν αν είσαι η κοπέλα που έχει στο πλευρό του ο Ντάνος. 

Ο λόγος για την συμπρωταγωνίστρια του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ, Ελεονώρα Αντωνιάδου η οποία έχει προκαλέσει... σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό καθώς είναι η... τυχερή που αποτελεί το κορίτσι του μεγάλου νικητή του Survivor στο σίριαλ. Δείτε τι είπε η ίδια για τα όσα... βιώνει!

Το ειδύλλιο με τον Στέφανο προχωρεί;

Η σχέση της με τον Στέφανο περνά από σαράντα κύματα. Ζηλεύει, νιώθει ανασφάλεια και είναι επιφυλακτική.

Ποιος είναι ο ρόλος της Όλγας σε αυτή τη σχέση;

Αυτή τη στιγμή η Όλγα είναι το άλλο πρόσωπο σε αυτό που ζούμε εγώ και ο Στέφανος. Θα φέρει μια αναστάτωση και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σχέση μου με τον Στέφανο. Η Νικόλ κάνει σπασμωδικές κινήσεις επειδή ζηλεύει και προσπαθεί να τον διεκδικήσει με λάθος τρόπο.

Ο κόσμος τι σου λέει για το σίριαλ;

Το καλό είναι ότι όταν με σταματάνε μου λένε «εσύ είσαι που τα έχεις με τον Ντάνο από το Survivor»! Επίσης μου δίνουν συγχαρητήρια που έδιωξα τον Ιωσήφ και επιτέλους είμαι με έναν καλό άνθρωπο, με έναν ντόμπρο χαρακτήρα, όπως λένε.

Είναι αλήθεια ότι στα Μετέωρα ο κόσμος σας έχει αγκαλιάσει με θέρμη;

Παίρνουμε τις μεγαλύτερες δόσεις αγάπης στα Μετέωρα και από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και από παιδιά. Μια μέρα καθυστερήσαμε πολύ τα γυρίσματα εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που τύχαμε από μια ομάδα μαθητών. Έπεσαν πάνω μας, μας αγκάλιαζαν και μας ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφίες.

Πηγή: TV Έθνος

GALLERY