Έτσι αντέδρασε ο Αντώνης Κανάκης όταν είδε το «Game Of Love»
Media

Έτσι αντέδρασε ο Αντώνης Κανάκης όταν είδε το «Game Of Love»

Το «Game of love» μπορεί να είναι προϊόν του ΑΝΤ1, αλλά ο Αντώνης Κανάκης εξέφρασε την άποψή του γι' αυτό που είδε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος όπως κάνει άλλωστε πάντα. 

Ο παρουσιαστής μίλησε για το παιχνίδι του έρωτα του ΑΝΤ1 και όπως θα δείτε η αντίδρασή του δεν ήταν και η καλύτερη.

Το «Game of Love» το χαρακτηρίσατε γελοίο προϊόν. Ωστόσο είναι ένα προϊόν που παίζει στον ΑΝΤ1. Η κριτική δεν σημαίνει και «νίπτω τας χείρας». Εκ της θέσεώς σας, σας ζητήθηκε η γνώμη σας; Πώς αλλιώς αντιδράσατε;

«Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αν και δεν μεταδίδεται στη late night ζώνη, η γνώμη μου κατατέθηκε, αλλά θα μου επιτρέψετε, από σεβασμό στα εν οίκω, να μην αναφερθώ με λεπτομέρειες στο είδος των αντιδράσεών μου κ.τ.λ. Αυτό που έχει αξία να πούμε είναι πως και για τον ΑΝΤ1 αποτελεί μια σύντομη και όχι τόσο ευχάριστη παρένθεση η εκπομπή αυτή. Είπαμε και πριν ότι οι συνθήκες φέτος για τον ΑΝΤ1 ήταν συνθήκες μη κανονικότητας και αυτό έχει συνέπειες και τέτοιου είδους, δυστυχώς».

Το «κοντρόλ» στο συγκεκριμένο παιχνίδι έδειξε τη δύναμή του. Πολικές τηλεθεάσεις. Τελικά μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν αντιστάσεις, που δίνουν ελπίδα;

«Δεν νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με αντίδραση. Το ξαναλέω, γενικότερα οι τηλεθεάσεις και ειδικότερα βραχυπρόθεσμα δεν είναι οδηγός για συμπεράσματα, είτε θετικά είτε αρνητικά. Μπορεί απλώς να μην επιβραβεύτηκε το ότι ήρθε δεύτερο ως αντίγραφο-κακέκτυπο. Μπορεί, αν δεν υπήρχε και δεν είχε προηγηθεί το αντίστοιχο πρόγραμμα σε άλλο κανάλι, να σημείωνε τηλεθέαση το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορεί, αν οι συνολικές συνθήκες για τον ΑΝΤ1 φέτος ήταν διαφορετικές, να σημείωνε τελικά κάποια τηλεθέαση και αυτό το πρόγραμμα. Μακάρι να μιλούσαμε για αντίσταση, αλλά αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο θα βλέπαμε και σε άλλες περιπτώσεις την αντίσταση αυτή. Αυτό που έχει ενδιαφέρον να συμβεί δημοσιογραφικά, αν είναι απαραίτητη η δημοσιοποίηση ερευνών, είναι να στραφεί κάποια στιγμή η προσοχή στις ποιοτικές έρευνες που γίνονται για την τηλεόραση. Για τέτοιου είδους φαινόμενα και όχι μόνο, τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών έχουν μεγαλύτερο - θαρρώ - ενδιαφέρον και μεγαλύτερο ειδικό βάρος» δήλωσε στο Βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved