Bake off Greece: Έρχεται στον Alpha
Media

Bake off Greece: Έρχεται στον Alpha

Το Bake Off Greece έρχεται στον Alpha. Πρόκειται για τον πρώτο τηλεοπτικό διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής, ένα πρόγραμμα με τη σφραγίδα ποιότητας του ΒΒC, που αγάπησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της εκπομπής, που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο, είναι η εύρεση του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη, εκείνου που παίρνει τη ζύμη στα χέρια του και κάνει θαύματα!

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του πρότζεκτ, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Σημειωτέων, οι 18-20 συμμετέχοντες θα φέρουν εις πέρας τις αποστολές σε καθημερινή βάση, ωστόσο δεν θα συγκατοικούν.

Οι ιθύνοντες της παραγωγής δηλώ-νουν ικανοποιημένοι από τις συμμετοχές. Κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες προβολής των διαφημιστικών σποτ έφθασαν τις 2.000!

Σε ό,τι αφορά τους συντελεστές, η παραγωγή προς το παρόν κρατά κρυφά τα χαρτιά της. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει ένας παρουσιαστής και δύο, ίσως τρεις κριτές. Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι την πόρτα του «Bake off» πέρασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Άγνωστο εν τω μεταξύ παραμένει εάν η παραγωγή θα κινηθεί σε μια λογική επιλογής τηλεοπτικά αναγνωρίσιμων pastry chefs όπως οι Στέλιος Παρλιάρος, Εβίτα Παπαχαραλάμπους και Διονύσης Αλέρτας ή θα επιλέξει τον δρόμο της ανάδειξης νέων, άφθαρτων στο γυαλί προσώπων.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved