Οι σειρές της νέας σεζόν
Media

Οι σειρές της νέας σεζόν

Από την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά όλα χα κανάλια φαίνεται να ακολουθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το παράδειγμα του Αlpha στοχεύοντας στις ελληνικές σειρές.

Στον ΑΝΤ1 από του χρόνου, αλλάζουν τακτική και ήδη συζητούν για τρεις σειρές. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως έκλεισε η «Ταβέρνα του Πέπε» ή αλλιώς «Chinguito De Pepe» όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος. Το σενάριο είναι των Γιώργου Κρητικού και Μάκη Πιτταρά και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Μορφονιού. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Γιάννης Μπέζος και η σειρά προγραμματίζεται για δυο φορές την εβδομάδα.

Μια άλλη σειρά είναι ο «Μαύρος Κύκνος» σε σενάριο της Υβόννης Μεταξάκη, ενώ αναζητείται ο σκηνοθέτης. Αυτή η σειρά θεωρείται φαβορί μέχρι στιγμής στον ΑΝΤ1 για καθημερινή σειρά δραματικού περιεχομένου, με αρκετά flashback στη δεκαετία του '50 και του '60. Τέλος, αναζητείται και μια τρίτη σειρά αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι κωμωδία ή δραματική. Υπάρχουν αρκετοί πιλότοι σειρών που βρίσκονται στα χέρια των στελεχών του καναλιού του Αμαρουσίου όπως «Το παιχνίδι» σε σενάριο Κώστα Βαζάκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μαυρίδη και Νίκο Αναδιώτη ή το «Unknown Woman», ένα κορεάτικο δράμα τύπου «Anne» σε σενάριο Νίκου Απειρανθίτη-Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη.

Στον Alpha συνεχίζουν κανονικά με το «Ελα στη θέση μου» για 3η σεζόν,το «Τατουάζ» για 2η και φυσικά το «Σόι σου» για 5η, αφού η φετινή 4η ήταν και η καλύτερη από όλες τις σεζόν. Αντί για το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η σεναριακή ομάδα ετοιμάζει μια άλλη κωμωδία για δυο φορές την εβδομάδα σε σκηνοθεσία Διονύση Φερεντίνου ή Κατερίνας Φιλιώτου.

Στο Star ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν πρέπει να βγάλουν σειρά ή όχι καθώς η φετινή απόπειρα 5εν αποδείχθηκε και τόσο επιτυχημένη. Στον ΣΚΑΪ ετοιμάζουν μια καθημερινή κομεντί που φέρει τον ξένο τίτλο «Pobres Rico» σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου και η οποία θα παίζει πιθανότατα αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, ενώ συζητούν και για ακόμη μια εβδομαδιαία αλλά που προόριζεται για το β' μισό της σεζόν.

Στο Epsilon TV ετοιμάζουν το Traffic Light για δυο φορές την εβδομάδα σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή και σκηνοθεσία Βασίλη Κεχαγιά. Στο πρωταγωνιστικό καστ θα δούμε τους: Τότσικα, Πουρσανίδη, Καλφαγιάννη, Θεωνά και Ασημακοπούλου). Επίσης, συζητούν για ένα καθημερινό σίριαλ του Γιώργου Κυρίτση σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, μια αστυνομική σειρά τύπου «10η εντολή» σε σενάριο Ρίσβα-Σακαλή και σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ στο β' μισό συζητά ο Αλέξανδρος Ρήγας ακόμα και για την επιστροφή της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

Πηγή: Καθημερινή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved