Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Θεωρώ ότι θα έπρεπε να σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπο μας περισσότερο»
Media

Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Θεωρώ ότι θα έπρεπε να σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπο μας περισσότερο»

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου στην σειρά Τατουάζ έχει πολλά γυρίσματα με τη «Μαργκώ». Πώς είναι η συνεργασία με την κυρία Κοραλία Κοράντη;

«Η Κοραλία είναι εκείνη που θα με βοηθήσει. Την ακούω πάντοτε, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Μόλις όμως φορέσει τα ρούχα του ρόλου καταφέρνει και εκπέμπει αυτό της Μαργκώ»

-Είναι αλήθεια ότι στα Μετέωρα ο κόσμος σας έχει αγκαλιάσει με θέρμη;

«Παίρνουμε τις μεγαλύτερες δόσεις αγάπης στα Μετέωρα και από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και από παιδιά. Μια μέρα καθυστερήσαμε πολύ τα γυρίσματα εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που τύχαμε από μια ομάδα μαθητών. Έπεσαν πάνω μας, μας αγκάλιαζαν και μας ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφίες.»

-Στο instagram υποστηρίζετε το moto “Live simply so that others may simply live” του Mohatma Gandhi. Τι σημαίνει για εσάς;

«Ζήστε απλά, έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν απλώς να ζήσουν. Αυτή είναι όλη μου η κοσμοθεωρία, δηλαδή είμαι ένας άνθρωπος που δεν τρώω κρέας, ανακυκλώνω, προσπαθώ να κάνω το μικρότερο δυνατό κακό στον πλανήτη, προσπαθώ να μη βλάπτω τίποτα γύρω μου.»

-Με ποιον τρόπο βοηθάτε;

«Θα ήθελα να πάω σε μια αποστολή στο εξωτερικό. Προσπαθώ να βοηθάω, δεν πετάω φαγητό και όταν περισσεύει θα το πάω σε κέντρο για αστέγους. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπο μας περισσότερο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved