Στέλλα Γκαντώνα: «Η µεγαλύτερη ευθύνη που έχω είναι αυτό που θα βλέπει ο κόσµος να το αγκαλιάσει»
Media

Στέλλα Γκαντώνα: «Η µεγαλύτερη ευθύνη που έχω είναι αυτό που θα βλέπει ο κόσµος να το αγκαλιάσει»

Η Στέλλα Γκαντώνα, άρτι αφιχθείσα στο κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου στο Kontra Channel, µας υπόσχεται αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ενδιαφέροντα σχόλια, συνεντεύξεις µε πολιτικούς και περιήγηση σε όλες τις απόψεις.

Με µεγάλο ενθουσιασµό αλλά και επίγνωση της βαρύτητας του ρόλου που µόλις ανέλαβε, η δηµοσιογράφος µιλά στη Realnews για την ενηµέρωση αλλά και για τους επαγγελµατικούς και προσωπικούς στόχους της.

Ανανέωσες το ραντεβού σου µε τους τηλεθεατές…

Το νέο πρόγραµµα του Kontra ξεκίνησε στις 21 Μαΐου. Τα Σαββατοκύριακα περιµένουµε πλέον το κοινό µε χαρά να µας δει και να µας πει τα σχόλιά του. Υπόσχοµαι στους τηλεθεατές ρεπορτάζ, πολλά σχόλια, συνεντεύξεις µε πολιτικούς από όλες τις κοινοβουλευτικές οµάδες στο δελτίο αυτό θα ακούγονται όλες οι απόψεις.

Πώς ένιωσες όταν ανέλαβες το κεντρικό δελτίο;

Ενιωσα τεράστια ευθύνη και τεράστια χαρά. Η µεγαλύτερη ευθύνη που έχω είναι αυτό που θα βλέπει ο κόσµος να του αρέσει και να το αγκαλιάσει, µια ευθύνη που νιώθω πάντα και ως ρεπόρτερ, καθώς µέσα µου είµαι ρεπόρτερ. Αυτή είναι και η µεγαλύτερη πρόκληση για εµένα.

Οι µεγαλύτεροι κριτές είναι οι άνθρωποι που σε βλέπουν από το σπίτι τους. Πού στοχεύει το νέο δελτίο του Kontra;

Το δελτίο του Kontra είναι ένα βαρύ πολιτικό δελτίο. Είναι µια συλλογική δουλειά, καθηµερινά κάνουµε τις συσκέψεις µας και αποφασίζουµε ποια θέµατα θα παίξουµε. ∆εν νοµίζω ότι έχουµε παρωπίδες.

Προσωπικά είσαι καλά αυτόν τον καιρό;

Ναι, είμαι πολύ καλά.

Ο γάµος είναι για εσένα ένα ενδεχόµενο;

Δεν το αποκλείω. Όποτε προκύψει, είναι καλοδεχούμενο. Οταν είναι να έρθει, ας έρθει. Ενας γάμος, όταν είναι να έρθει, έρχεται.

Μια από τις σχέσεις σου είδε το φως της δηµοσιότητας. Αυτό σε έφερε σε δύσκολη θέση;

Δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση. Δεν έχω δώσει ποτέ καμία αφορμή. Για εμένα η σχέση μου ήταν όπως όλων των ανθρώπων. Το ήξεραν οι φίλοι μου και οι άνθρωποί μου. Δεν με έχει ενοχλήσει κάτι. Ηταν μια σχέση. Νομίζω ότι δεν είδε και πάρα πολύ το φως της δημοσιότητας. Αυτό έγινε ακριβώς γιατί όλα τα πράγματα μπορούν να γνωστοποιηθούν. Δεν με ενόχλησε κάτι.

Αν σου το ζητούσε ο ιδανικός σύντροφος, θα άφηνες τη δουλειά σου;

Ποτέ, γιατί, όταν πρόκειται για ιδανικό σύντροφο, σε δέχεται έτσι όπως είσαι!

Εχεις πέσει θύµα σεξιστικής συµπεριφοράς;

Οχι, ποτέ. Μέχρι στιγµής δεν µου έχει συµβεί κάτι τέτοιο. Λέω «µέχρι στιγµής», γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξηµερώνει. Βέβαια, ζούµε στο 2018 και θεωρώ ότι αυτά τα στερεότυπα πρέπει σιγά-σιγά να τα αφήσουµε πίσω µας. Μάλλον είµαι από τις τυχερές. Το βλέπουµε και στην τηλεόραση και στη Βουλή, πολλές φορές γυναίκες έχουν αντιµετωπιστεί µε αυτόν τον τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved