Το Epsilon έρχεται με φόρα και πλήρως ανανεωμένο
Media

Το Epsilon έρχεται με φόρα και πλήρως ανανεωμένο

Το Epsilon έρχεται με φόρα και είναι έτοιμο να καθηλώσει τους τηλεθεατές με το πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα του. Ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα.

Ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, σειρές, τηλεπαιχνίδια και talent shows.

Χθες, η Διευθύντρια Προγράμματος του καναλιού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Διευθύνων Σύμβουλος Τζώννυ Καλημέρης συνάντησαν τους δημοσιογράφους στον κήπο του Βalthazar και σε πολύ χαλαρό κλίμα συζήτησαν για τα νέα καθήκοντά τους και αποκάλυψαν τι θα δούμε από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Το Epsilon μπαίνει δυναμικά και στην μυθοπλασία με τέσσερις σειρές. Μια καθημερινή, δυο κωμωδίες και μια αυτοτελή.

Το «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου είναι ένας συνδυασμός της «10ης Εντολής» και του «Κόκκινου Κύκλου».

Η κωμωδία «Traffic Light» ονομάστηκε «Για πάντα παιδιά» και θα την βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Epsilon δυο φορές την εβδομάδα. Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας, Έλενα Ασημακοπούλου, Ηλίας Πουρσανίδης, Τζένη Θεωνά και Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα εμφανιστεί σε είναι γκεστ ρόλο μόνο στο πρώτο επεισόδιο.

Η νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα με ένα πολύ δυνατό το κάστ από το οποίο ανακοινώθηκε μόνο το όνομα του Μάριου Αθανασίου προς το παρόν.

Η δραματική σειρά «Ο πρίγκιπας της φωτιάς» είναι ιδέα του Γιώργου Κυρίτση ο οποίος έχει και την επιμέλεια σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα. Μέχρι στιγμής στην σειρά έχουν κλείσει: Μάξιμος Μουμούρης, Αντίνοος Αλμπάνης και Αλέκος Συσσοβίτης, ενώ από γυναίκες η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Είναι μια ερωτική ιστορία με μια οικογένεια και τα δυο πρώτα επεισόδια θα παιχτούν σαν ταινία και έχουν διπλά κοστολόγια από τα υπόλοιπα.

Για την παρουσίαση του «Project Runway» που θα προβληθεί στο πρώτο μισό της σεζόν, οι υπεύθυνοι του καναλιού επιβεβαίωσαν πω συζητούν τόσο με την με την Ευαγγελία Αραβανή όσο και την Αθηνά Οικονομάκου, ενώ η κριτική επιτροπή δεν έχει κλείσει, αφού ακόμα συζητάνε με διάφορα πρόσωπα.

Το «La Banda» θα το βλέπουμε δυο φορές την εβδομάδα στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και η παρουσιάστρια θα είναι ένα νέο πρόσωπο που την έχουμε δει σε εκπομπές, αλλά όχι ως κεντρικό πρόσωπο. Όπως αποκάλυψε το Nassos blog πρόκειται για την Άννα-Μαρία Βέλλη. Για την κριτική επιτροπή προς το παρόν έχουν συζητήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ θέλουν και την Ελένη Φουρέιρα, αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα το πως μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί.

Όσον αφορά στην Κατερίνα Καινούργιου δεν έχουν αποφασίσει το concept της εκπομπής, αλλά όπως είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αυτό το έχει αναλάβει ο Θέμης Μάλλης.

Το Σαββατοκύριακο θα έχει δυο εκπομπές μέχρι τις 3 το μεσημέρι όσον αφορά το καλοκαίρι και όπως τόνισε η Διευθύντρια προγράμματος τον χειμώνα έχουμε να δούμε πολλά καινούργια πράγματα σε όλες τις ζώνες.

Η Ναταλία Γερμανού δεν συνεχίζει στο κανάλι καθώς, όπως η ίδια τους ενημέρωσε έχει κλείσει αλλού και υπάρχουν πολλές σκέψεις για την θέση της, χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει.

Στο Epsilon θα είναι και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος ρωτάει», αλλά και η Ιωάννα Λίλη, η οποία θ’ αναλάβει τα ηνία του «Revenge Body», αφού το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα του ξένου project.

Τέλος, όσον αφορά στην ψυχαγωγία, το «X-factor» θα το δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν και ο παρουσιαστής θα είναι έκπληξη. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι μίλησαν με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος όμως συζητάει και με τον ΣΚΑΪ και τόνισε ότι δεν θα είναι Γιώργος Καπουτζίδης όπως έχει γραφτεί, αφού δεν έχουν μιλήσει μαζί του.

Όσον αφορά στην ενημέρωση, επιθυμία της Άλκηστις Μαραγκουδάκη είναι φέτος, να δούμε στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων γυναίκα και όχι άντρα. Σε αυτό συμφώνησε και ο Ο Τζώννυ Καλημέρης , ο οποίος αποκάλυψε ότι θέλουν ένα πρόσωπο άφθαρτο στην παρουσίαση και να μην έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στο δελτίο ειδήσεων.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος, εξήγησε ότι γίνονται διάφορες συζητήσεις με ανθρώπους για την θέση του διευθυντή ειδήσεων, διευθυντή σύνταξης και αρχισυνταξίας, αλλά δεν μπορεί ν’ αναφερθεί σε ονόματα, αφού προς το παρόν δεν έχουν καταλήξει κάπου.

Στην ζώνη 6-10 παραμένει ενημερωτική εκπομπή, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα την αναλάβει ο Σπύρος Χαριτάτος ή όχι. Το νέο πρόγραμμα του Epsilon θα έχει δυο δελτία ειδήσεων μεσημέρι και βράδυ και ένα δελτίο κωφών.

Όσον αφορά τον Νίκο Ευαγγελάτο, που οι φήμες τον ήθελαν ν’ αποχωρεί, η διοίκηση του καναλιού ξεκαθάρισε ότι συζητάει μαζί του και τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο συνεργασίας και τι είναι αυτό που θα κάνει ακριβώς.

Σχετικά, με τα όσα έχουν γραφτεί για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο Τζώννυ Καλημέρης θέλησε να εξηγήσει πως δεν έχει θέσει ποτέ του βέτο για κάποιοι πρόσωπο και ειδικά σε αυτή την περίπτωση. Μάλιστα, είπε πως θα συνεργαζόταν ακόμα και με τον μεγαλύτερο μου εχθρό του εάν θα έκανε καλή και σωστή δουλειά.

Τέλος, οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για την Κατερίνα Καινούργιου και το concept της εκπομπής. Ο Τζώννυ Καλημέρης αποκάλυψε πως από μια σύντομη συζήτηση που έκανε με τον Θέμη Μάλλη, η εκπομπή θ’ αλλάξει αρκετά, αφού θα έχει λίγο κουτσομπολιό, δεν θα είναι κίτρινη, θα έχει καλεσμένους από τον χώρο της μουσικής και θα παρουσιάζουν τα θέματα με έναν πρωτότυπο τρόπο. Ενώ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η εκπομπή ν’ αλλάξει όνομα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved