Πάνος Κοκκινόπουλος – Ρένα Ρίγγα: Ετοιμάζουν νέες σειρές τη νέα σεζόν
Media

Πάνος Κοκκινόπουλος – Ρένα Ρίγγα: Ετοιμάζουν νέες σειρές τη νέα σεζόν

Η μυθοπλασία θα έχει την τιμητική της τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει με νέα αστυνομική σειρά στο Espilontv και η Ρένα Ρίγγα ετοιμάζει κοινωνική σειρά στον ΣΚΑΙ. 

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος ετοιμάζει καινούργιο project με τους Δήμητρα Σακαλή και Βασίλης Ρίσβα να γράφουν το σενάριο μαζί του. Οι τρεις τους είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, καθώς είχαν υπογράψει τη δημοφιλή μαύρη κωμωδία του Μega «Μαύρα Μεσάνυχτα». Το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές του epsilon με τον σπουδαίο σκηνοθέτη προκειμένου να ακουστεί το πρώτο «πάμε»! Την ίδια ώρα, η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα έρχεται στον ΣΚΑΙ για να μας συστήσει τον «Πλούσιο και τον φτωχό». Πρόκειται για μια νέα τηλεοπτική παραγωγή την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκδικούσε και το Star, αλλά τελικά ο Γιάννης Καραγιάννης έκλεισε με τον Σκάι. Ο τηλεοπτικός παραγωγός πήρε τα δικαιώματα της κολομβιανής σειράς «Pobres Rico», που αποτελείται από 167 επεισόδια και την οποία θα προσαρμόσουν η Ρένα Ρίγγα και η ομάδα της στα ελληνικά δεδομένα. Η σεναριογράφος ξετρελάθηκε με το θέμα που έχει να δουλέψει και ήδη γράφει. Μάλιστα, αυτό το διάστημα η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση των ηθοποιών, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Στέφανος Μπλάτσος.

Η ιστορία εστιάζει σε έναν τίμιο άνδρα που χάνει από τον ξάδερφό του την προεδρία της εταιρίας και αποφασίζει να αναλάβει τα κτήματα του παππού του. Μόνο που αυτά τα κτήματα τώρα ανήκουν σε άλλη οικογένεια.

Η ιστορία γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν η Μαριέλα, η γυναίκα που καλλιεργεί πλέον τα κτήματά του, μια διαζευγμένη μητέρα, τον έλκει ερωτικά, αν και βρίσκονται στα... μαχαίρια. Μπορεί σε κάποιους η σειρά να θυμίζει το «Ελα στη θέση μου» του Alpha, αλλά, όπως μας διαβεβαιώνουν άνθρωποι της παραγωγής, πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Στόχος και των δύο ελληνικών αυτών παραγωγών που θα φιλοξενηθούν στο πρώτο μισό της σεζόν είναι να δουλέψουν εντατικά το καλοκαίρι, ώστε να ετοιμάσουν έναν ικανοποιητικό αριθμό επεισοδίων.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved