Νίκος Κοκλώνης: «Συνειδητοποίησα ότι δεν μετράνε τα λεφτά»
Media

Νίκος Κοκλώνης: «Συνειδητοποίησα ότι δεν μετράνε τα λεφτά»

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει για την επαγγελματική καταστροφή και την ενασχόλησή του με την τηλεόραση. 

Ακολούθησε μια μεγάλη καταστροφή και ορθοπόδησες και πάλι προς την κορυφή

«Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα πολύ για ό,τι έχω κάνει μέχρι και σήμερα, και επειδή δύο χρόνια τώρα είμαι στην τηλεόραση, συνειδητοποίησα ότι δε μετράνε τα λεφτά, η περιουσία και όλες οι υπερβολές, εκτός από το να περνάς εσύ ο ίδιος καλά. Και πίστεψε με, εγώ περνάω υπέροχα. Μια ζωή την έχουμε και νιώθω ότι είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ»

Είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο ή κάνεις απλά το χόμπι σου;

«Δεν κάνω το χόμπι μου, και μοναδικός σκοπός μου σε κάθε επεισόδιο του «Celebrity travel» είναι να έχω ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, και να είμαι υπόδειγμα επαγγελματία προς το κανάλι μου και τους συνεργάτες μου. Αλλά δε νιώθω παρουσιαστής, γιατί υπάρχουν άλλα άτομα που έχουν σπουδάσει και έχουν κάνει σπουδαία πράγματα στην τηλεόραση»

Σ' αυτά τα δύο χρόνια που σε γνωρίζουμε τηλεοπτικά, ένιωσες κάποια στιγμή με την κριτική που σου έχουν κάνει, να λυγίζεις και να λες, τα παρατάω και επιστρέφω σ' αυτό που έκανα αρχικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων;

«Εξαρτάται ποιος σου κάνει την κριτική. Μπορεί να την δεχτώ την αρνητική κριτική, για την τηλεοπτική μου πορεία για να γίνω καλύτερος, αλλά αν υπάρχει κακία και εμμονή δε δίνω βάση. Υπάρχουν αρθρογράφοι και κριτικοί που υποτίθεται μετράει η γνώμη τους, που με σταυρώνουν. Και ειδικά από κάτι καρικατούρες που προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές σε νέα άτομα στην τηλεόραση, όπως είμαι και εγώ. Και όλα αυτά γιατί ο Κοκλώνης στο παρελθόν μπορεί να μην εξυπηρέτησε τα ρουσφέτια που του ζήτησαν κάποιοι από αυτούς, γιατί ο Κοκλώνης δεν τους έχει σηκώσει το τηλέφωνο και πολλά άλλα. Τέλειος παρουσιαστής δεν είμαι. Αλλά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος»

ΑΝΤ1 ή ΣΚΑΙ; Ξεκίνησες από το κανάλι του Φαλήρου με τηλεθεάσεις 30-35% και πήγες στον ΑΝΤ1 που έφτασες σε σημείο να παίρνεις lead in 2% και να το φτάνεις στο 15%. Αυτό σε έριξε ψυχολογικά;

«Ξαφνικά είδα νούμερα της τάξης του 8% στον ΑΝΤ1 και έπαθα ένα μεγάλο σοκ. Αλλά για μένα ο ΑΝΤ1 και στο λέω πολύ έντιμα, είναι οικογένεια μου. Υπάρχουν άτομα που έχω δεθεί και με στήριξαν. Όπως είδα δεθεί με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη στον ΣΚΑΙ και με την ομάδα της. Η κυρία Μαραγκουδάκη είναι η τηλεοπτική νονά μου»

Στεναχωρήθηκες που έφυγε ο Γιάννης Λάτσιος που είχατε μια πολύ καλή και ειλικρινή σχέση;

«Τον αγαπώ, θα τον αγαπώ, και στεναχωρήθηκα που πάρθηκε μια τέτοια απόφαση. Δε μπορώ να πω ότι με στήριζε πολύ, μιας και δεν είχε χρόνο πολύ. Δε νιώθω όμορφα που δεν είναι στην τηλεοπτική οικογένεια του ΑΝΤ1»

Του χρόνου θα μείνεις στον ΑΝΤ1; Γράφτηκε και για το «Ε» και για επιστροφή στον ΣΚΑΙ.

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση επιστροφής στον ΣΚΑΙ. Όσο αφορά τον ΑΝΤ1, έχω συμβόλαιο, ανήκω εκεί, και θα ήταν άδικο εκμέρους μου και ανήθικο, να μιλήσω για μια άλλη πρόταση ή σενάριο μεταγραφής» είπε στο full life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved