Survivor 2: Οι προβλέψεις για το μεγάλο φαβορί
Media

Survivor 2: Οι προβλέψεις για το μεγάλο φαβορί

Survivor 2018: Μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor.

Ένα παιχνίδι επιβίωσης που είδαμε πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, αλλά κανείς δεν ξεχώρισε από την αρχή όπως είχε συμβεί πέρυσι με τον Ντάνο.

Καθώς περνούν οι μέρες, οι παίκτες δείχνουν την μαχητικότητά τους στον στίβο μάχης και τον χαρακτήρα του στην παραλία. Αυτό έχει κάνει τους τηλεθεατές να ξεχωρίσουν κάποιους και ήδη να έχουμε τις πρώτες προβλέψεις για το μεγάλο φαβορί.

Αυτοί οι παίκτες σύμφωνα με το Τηλέραμα είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιάννης Τσίλης, ο Ηλίας Γκότσης η Εύη Σαλταφερίδου, η Μελίνα Μεταξά, ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θοεδώρου.

Κάποιοι μπήκαν από την αρχή του Survivor και κάποιοι άλλοι μετέπειτα.

Η Κατερίνα Δαλάκα ξεχώρισε σχεδόν αμέσως για την πειθαρχία της, τον τρόπο που αγωνιζόταν και την έντονη προσωπικότητά της. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο που την αποκάλεσαν Ντάνα, αφού έδειχνε να έχει μελετήσει αρκετά τον περσινό νικητή του Survivor.

Ο Γιάννης Τσίλης ξεχώρισε για το ήθος του και τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα. Μπορεί στην αρχή να δυσκολεύτηκε, αλλά σύντομα βρήκε τα πατήματά του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Πολύς λόγος έγινε από την αρχή για τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος χαρακτηρίστηκε «φραουλίτσας» εξαιτίας του συγκεκριμένου τατουάζ από τα πολλά που έχει στο σώμα του.

Ο Ηλίας Γκότσης μπορεί στην αρχή να ήταν αδιάφορος, αλλά με τους φανταστικούς εχθρούς που έφτιαχνε στο μυαλό του σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του κατάφερε να ξεχωρίσει σύντομα.

Η Μελίνα Μεταξά ήταν από τις πρώτες παίκτριες των μαχητών που ξεχώρισε για τις επιδόσεις της.

Ο Πάνος Θεοδώρου ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα των μαχητών και ξεχώρισε για το αγωνιστικό του στυλ.

Τέλος, η Εύη Σαλταφερίδου μπορεί να ξεχώρισε για την κόντρα της με τον Σώζοντα, αλλά όταν βρήκε τα πατήματά της στον στίβο μάχης ξεχώρισε και για τις νίκες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved