Κωνστάντια Χριστοφορίδου: «Μακάρι να έρθει κάτι τηλεοπτικό και να είναι πολύ ωραίο»
Media

Κωνστάντια Χριστοφορίδου: «Μακάρι να έρθει κάτι τηλεοπτικό και να είναι πολύ ωραίο»

Η Κωνστάντια Χριστοφορίδου μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και αναφέρθηκε στις συζητήσεις για τηλεοπτικό comeback.

Τηλεοπτικά έχουμε καιρό να σας δούμε με μόνιμο ρόλο...

Εγώ αγαπώ την τηλεόραση, αλλά αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τους ηθοποιούς. Έχει να κάνει λίγο με τα σενάρια και το τι θα σου προτείνουν. Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω δει κάτι που να είναι ζηλευτό. Μακάρι να έρθει και να είναι κάτι πολύ ωραίο! Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Αλέξανδρο Ρήγα να αναβιώνει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» στο οποίο συμμετείχατε. Είστε θετική; Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω καθόλου λεπτομέρειες, ούτε έχω συζητήσει με τον Αλέξανδρο Ρήγα για κάτι τέτοιο. Εννοείται, όμως, ότι είμαι θετική!

Πώς αισθάνεστε όταν βλέπετε τον εαυτό σας στην τηλεόραση;

Να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι δεν μου αρέσω ποτέ και πολύ σπάνια θα με δω ευχάριστα. Πιο παλιά δεν έβλεπα καν αυτά που έκανα, γιατί δεν άντεχα. Φαντάσου, υπάρχουν κάποια που δεν τα έχω δει ακόμα... Εξαρτάται από την εποχή, έχω ανάμεικτα συναισθήματα.

Έχετε δύο κόρες για τις οποίες αφήσατε πίσω την καριέρα σας. Πλέον έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες;

Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν, είναι πιο εύκολο να μπορείς να έχεις δικό σου χρόνο και γι' αυτό τα τελευταία τρία χρόνια άρχισα να κάνω ξανά θέατρο. Πιο πριν δεν περνούσε καν από το μυαλό μου. Για μια μητέρα, όμως, παραμένει προτεραιότητα η οικογένεια, αυτό δεν αλλάζει.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σας;

Είναι κάποια πράγματα που συζητάω τηλεοπτικά, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμα επειδή είναι μακριά από το να είναι σίγουρα.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved