Media

Hell's Kitchen: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες!

Gossip-tv Team

Έχουν ανάψει για τα καλά τα αίματα στο Hell’s Kitchen και απόψε το βράδυ πραγματικά η αδρεναλίνη... ανεβαίνει με το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε!

 

Τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος του παιχνιδιού μαγειρικής, στο σπίτι του Hell' s Kitchen η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ο Ραφαήλ και ο Νίνο καθώς ο τελευταίος παραπονέθηκε μετά από μία ακόμα δοκιμασία ότι δεν βοηθήθηκε από κανέναν συμπαίκτη του. Από την αρχή ζήτησε να μη τον διακόψει κανείς σε όσα έλεγε, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον Ραφαήλ ο οποίος θέλησε να πει κάποια πράγματα στον Νίνο και να σχολιάσει όλα αυτά που έλεγε.

Ο Νίνο όμως θύμωσε με την παρέμβαση του Ραφαήλ και όταν εκείνος μίλησε, σηκώθηκε και έφυγε από το σαλόνι. Η συμπεριφορά του Νίνο δεν βρήκε σύμφωνη ούτε τη Μαρίνα η οποία θεωρεί πως είναι απαράδεκτο να μην αφήνει κανέναν να του αντιπαρατεθεί. Λίγο αργότερα, η Μαρίνα και ο Ραφαήλ άρχισαν να συζητούν στην κουζίνα του σπιτιού για όλα αυτά που είχαν γίνει με πρωταγωνιστή τον Νίνο μέχρι που κάποια στιγμή ο ίδιος τούς "τσάκωσε" στα πράσα και φυσικά δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι.

Έγινε έξω φρενών και επιτέθηκε τόσο στον Ραφαήλ όσο και στη Μαρίνα. Κάτι που φυσικά ανέβασε ιδιαίτερα τους τόνους με τη Μαρίνα να προτρέπει τον Ραφαήλ να μη το συνεχίσει ώστε να μην πιαστεί στα χέρια με τον Νίνο. Το ευτυχές είναι πως η Μαρίνα κέρδισε ένα έπαθλο που ήταν να πάρει έναν συμπαίκτη της και να βγουν έξω από το σπίτι για να διαδσκεδάσουν.

Εκείνη επέλεξε τον Ραφαήλ και μαζί διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Διονύσης Σχοινάς. Η Μαρίνα μάλιστα τόνισε on camera ότι η έξοδος αυτή τη βοήθησε να γεμίσει μπαταρίες και να είναι ακόμα πιο έτοιμη στο παιχνίδι να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Δείτε παρακάτω το βίντεο που αποκλειστικά εξασφάλισε για εσάς το gossip-tv.gr.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved