Τα «χώνει» η Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Τους έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια»
Media

Τα «χώνει» η Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Τους έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια»

Ενοχλημένη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή Ooh la la! η Νατάσα Τσακαρισιανού η οποία φέτος έκανε δυναμικό τηλεοπτικό comeback μέσα από τη σειρά Κάτι χωρισµένα παλικάρια.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη μη συνέχιση της σειράς του χρόνου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Του χρόνου από ότι ξέρω δεν θα συνεχίσει το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Εγώ πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ ωραία σίριαλ , καταπληκτικό το concept και οι ηθοποιοί όλοι τους και όλο το πράγμα με υπέροχους ηθοποιούς, αλλά έγινε μια ιστορία πίσω μπρος, άλλες μέρες, άλλες ώρες, ξανά επανάληψη και ο κόσμος έχει χάσει το μπούσουλα, δεν ξέρει δηλαδή πότε θα τα δει τα χωρισμένα παλικάρια. Στην αρχή εγώ πριν πω το «γεια χαρά» στεναχωριέμαι, προσπαθούμε να δούμε αν γίνεται κάτι και αν θα συνεχιστεί κάτι. Από τη στιγμή λοιπόν που σου παίρνουν το κεφάλι το παίρνεις απόφαση και λες γεια χαρά πάμε για άλλα». Για την αποχή της τόσα χρόνια από την τηλεόραση, η ηθοποιός... ξεσπάθωσε: «Τόσα χρόνια καθόμουν στο σπίτι μου, αλλά έπαιξε σε κάποια θέατρα κάποια έργα. Τους έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια. Είπα «δεν θέλετε, δεν πειράζει, πάμε παρακάτω».

Και επειδή άφησε εποχή με τους θρυλικούς Αυθαίρετους, η ίδια γύρισε τον χρόνο πίσω και δήλωσε: «Με τους Αυθαίρετους γινόταν ο κακός χαμός. Πιστεύω ότι ήταν το καλό μου χαρτί. Πιστεύω ότι ήταν ένα σίριαλ που δεν υπάρχει τελεία. Συνεχίζεται… Θα έκανα το ριμέικ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved