Media

Ant1: Νέα πρότζεκτ μπαίνουν στο τραπέζι των συζητήσεων

Πριν πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν τα επιτελεία των καναλιών εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για την επόμενη.

Νέα πρότζεκτ μπαίνουν στο τραπέζι των συζητήσεων, ενώ οι σταθμοί έχουν δώσει ήδη τα χέρια με παρουσιαστές και ηθοποιούς για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Στον Ant1 κανονικά συνεχίζουν την επόμενη σεζόν οι Γιώργος Παπαδάκης, Φαίη Σκορδά, Αντώνης Κανάκης και Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος εκτός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάσει και την πολιτική εκπομπή «Στον Ενικό». Για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ο σταθμός σχεδιάζει την επαναφορά μιας ψυχαγωγικής εκπομπής χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ μετά το «Nomads» ο Γιώργος Μαυρίδης θα αναλάβει την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού.

Στην prime time συζητεί για τρεις νέες σειρές - κανένα φετινό σίριαλ δεν πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν - οι οποίες θα παίζουν μαζί με το ρεάλιτι «Ninja Warrior». Από το πρόγραμμα του σταθμού δεν θα λείπουν τα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ», «Still standing», «The Wall» και τα φαντασμαγορικά shows, όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντες.

Για το καλοκαίρι, το κανάλι υπόσχεται ότι θα κάνει τη διαφορά παρουσιάζοντας 9 ώρες ζωντανού προγράμματος μέσα στη θερινή ραστώνη. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης θα δώσει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στους Ντίνο Σιωμόπουλο, Στεφανία Μουρελάτου, Μπάγια Αντωνοπούλου, Νίκο Ρογκάκο, Γιώργο Κούρο και Δημήτρη Κοτταρίδη, οι οποίοι θα εναλλάσσονται στην παρουσίαση της εκπομπής. Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί και η ομάδα που θα αντικαταστήσει το «Πρωινό». Επίσης, στην καλοκαιρινή prime time ο ΑΝΤ1 τοποθετεί το τηλεπαιχνίδι «Το ταίρι ξέρει» με παρουσιαστή τον περφόρμερ Τόνι Σφήνο.
Πηγή: Το Βήμα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved