Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μου αρέσει να κάνω σταθερά και αργά βήματα»
Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μου αρέσει να κάνω σταθερά και αργά βήματα»

Όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσε τη συμμετοχή στο «Τατουάζ», υπήρξαν θετικές και αρνητικές κριτικές. Πώς τις αντιμετώπισε όλες αυτές;

«Έχω τοποθετηθεί για τις κριτικές. Μου αρέσει να πηγαίνω μπροστά και δεν θέλω να αναφερθώ άλλο στο κομμάτι αυτό» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Πώς αντιμετωπίζεις στη ζωή σου την κριτική; Σε ενδιαφέρει, τη λαμβάνεις υπ' όψιν σου ή το αντίθετο;

«Με ενδιαφέρει και η αρνητική και η θετική κριτική. Φροντίζω να ενημερώνομαι για τα πάντα. Όσο το δυνατόν, δηλαδή, γιατί θέλω να ξέρω τι λέγεται για εμένα. Η προσοχή μου όμως στρέφεται στο να προχωράω μπροστά.»

-Έχεις ενεργή σχέση με τον κόσμο στα social media. Εκεί σου γράφουν σχόλια. Ασχολείσαι με αυτά;

«Μετά το παιχνίδι και γενικό ύστερα από οτιδήποτε κάνω, το αποτέλεσμα σχολιάζεται από τον κόσμο. Άλλωστε, σε αυτόν οφείλω πολλά. Τα social media γενικά με κρατάνε σε επαφή με τον κόσμο και για αυτό και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι και με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Άλλωστε, και το σίριαλ απευθύνεται σε τηλεθεατές που μου γράφουν τη γνώμη τους ή οτιδήποτε άλλο κάνω και θεωρούν ότι πρέπει να πουν την άποψη τους»

-Το χώρο της υποκριτικής θα τον υποστηρίξεις με την παρουσία σου και το επόμενο διάστημα ή αυτός ο ρόλος είναι π αρχή και δεν θα υπάρξει συνέχεια;

Ο ρόλος στο σίριαλ θα συνεχίσει να υπάρχει, οπότε θα είμαστε μαζί και του χρόνου. Έχουμε συμφωνήσει, λοιπόν, για ακόμα μία χρονιά. θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και από εκεί και πέρα βλέποντας το αποτέλεσμα θα πράξω ανάλογα. θεατρικά, θα κάνεις κάτι; Δεν αισθάνομαι έτοιμος ακόμα. Νομίζω ότι από μόνη η συμμετοχή μου στο σίριαλ αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο. Μου αρέσει να κάνω σταθερά και αργά βήματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved