Οι αναπάντεχες επιτυχίες της σεζόν
Media

Οι αναπάντεχες επιτυχίες της σεζόν

Πόσα και πόσα projects δεν ξεκινάνε με μεγάλες προσδοκίες και καταλήγουν να «κόβονται» κακήν κακώς και πόσα άλλα ξεκινάνε με ελάχιστες και στο τέλος φτάνουν να είναι οι επιτυχίες της σεζόν.

Τα παραδείγματα και φέτος είναι αρκετά. Δεν ήταν και λίγα τα Projects που τα πήγαν καλά και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Το σόι σου: Τέσσερις σεζόν, τέσσερα χρόνια επιτυχίας, που αναμένεται να γίνουν πέντε... Αριθμός - ρεκόρ για κωμική οικογενειακή σειρά. Ο Alpha έχει κάθε λόγο να μη σταματήσει ένα πολύ δυνατό χαρτί που τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Αντί να «ξεφουσκώσει» λόγω ανταγωνισμού, αλλά και επειδή λίγο πολύ οι καταστάσεις και τα αστεία επαναλαμβάνονται, οι τηλεθεατές χαρίζουν απλόχερα 25άρια στα οικογενειακά μπερδέματα Χαμπαίων και Τριαντάφυλλων.

The Wall: Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 δεν έχει μεγάλο «μπαμ», ωστόσο επειδή για το κανάλι ήταν μια δύσκολη χρονιά, κυρίως κατά το β’ μισό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατάφερε στο παρά πέντε να σώσει την κατάσταση σε ένα βαθμό.

My style rocks: Μια επιτυχημένη εκπομπή μόδας στον ΣΚΑΪ που κατάφερε να συζητηθεί, να αγαπηθεί και μάλιστα να πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Power of love: Άλλοι το αγαπούν και άλλοι το μισούν. Δέχτηκε σκληρή κριτική, ωστόσο αυτό που μετράει στο τέλος είναι τα νούμερα τηλεθέασης και το reality αγάπης τα πήγε πολύ καλά.

Still Standing: Το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με οικοδέσποινα την Μαρία Μπεκατώρου αγαπήθηκε από το κοινό και είχε μια αξιοπρεπή πορεία μέσα στην χρονιά.

Anne: Η τούρκικη σειρά που κατάφερε φέτος να ξεχωρίσει, να αγαπηθεί και να κάνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Και το έκανε παρότι δεν είχε να κάνει με ένα μεγάλο έρωτα, αλλά με την ιστορία ενός παιδιού.

Το τατουάζ: Το περασμένο καλοκαίρι το team Μπρούσκο μετακόμισε από τον ΑΝΤ1 στον Alpha και έστησε μια νέα σειρά, η οποία τα πήγε πάρα πολύ καλά σε τηλεθέαση και έγινε επιτυχία.

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Το κοινό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και σε αυτό το talent show, ενώ μάλιστα μέσα από αυτό κατάφερε να ξεχωρίσει ο Γιώργος Λιανός στην παρουσίαση.

MasterChef: Η κριτική επιτροπή ανανεώθηκε, ήταν πιο αυστηρή, ενώ και οι παίκτες βοήθησαν από την πλευρά τους με τους τσακωμούς τους να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης. Πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν, ενώ θα δούμε στο Star και το MasterChef Junior.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved