Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το Survivor δεν το βλέπω»
Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το Survivor δεν το βλέπω»

Το Survivor είναι το παιχνίδι που ανέδειξε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το βλέπει; Έχει γνώμη για τους χαρακτήρες που συμμετέχουν στον δεύτερο κύκλο;

«Το «Survivor», δεν το βλέπω και έτσι δεν έχω άποψη. Το παιχνίδι αυτό μου πρόσφερε κάτι που έχει μείνει χαραγμένο μέσα μου, η ζωή ωστόσο συνεχίζεται. Πρέπει να κάνω άλλα πράγματα και θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να προχωράω μπροστά. Τώρα είμαι στο χώρο της υποκριτικής, ασχολούμαι με άλλα πράγματα και συνεχίζουμε» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Είδα μια φωτογραφία σου με τον Άκη Πετρετζίκη, σε ένα site, όπου γινόταν λόγος για συνεργασία σας...

«Όχι, καμία σχέση. Πήγα για ένα επαγγελματικό ραντεβού στο μαγαζί του. Μια συνταγή που μαγείρεψα σε μια εκπομπή έμοιαζε πολύ με τη δική του και το διακωμωδήσαμε. Αυτό ήταν όλο. Δεν υπάρχει κάποια συνεργασία.»

-Κυκλοφορείς άνετα στο δρόμο; Έχεις ιδιωτικές στιγμές; Το ρωτώ γιατί στο παρελθόν ήταν πολύ δύσκολο εξαιτίας της τεράστιας αγάπης του κόσμου...

«Από τη στιγμή που υπάρχει αναγνωρισιμότητα, από μόνο του αυτό γίνεται περιοριστικό στην ιδιωτικότητα της ζωής μου. Ο κόσμος με αγαπάει και, δόξα τω Θεώ, αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση κακά. Είναι ευλογία η αγάπη του κόσμου και είμαι πολύ χαρούμενος που θέλει να φωτογραφηθεί μαζί μου ή να ανταλλάξουμε δύο κουβέντες.»

-Αυτό είναι μια εκδήλωση αγάπης, τι πιο σημαντικό; Έχεις τους ίδιους φίλους που είχες στο παρελθόν;

«Ναι, τους ίδιους. Δεν έχουν αλλάξει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved