Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι γεύση του άφησε η τηλεοπτική σεζόν που φεύγει;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι γεύση του άφησε η τηλεοπτική σεζόν που φεύγει;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για την τηλεοπτική σεζόν που φεύγει και την γεύση που του άφησε. 

Η χρονιά αυτή ήταν έντονη για τον παρουσιαστή. Ωστόσο, η παραμονή του στις Φιλιππίνες για τις ανάγκες του Nomads θα του μείνει αξέχαστη.

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται σιγά-σιγά. Τι γεύση σας άφησε; Είστε ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν έντονα, τόσο λόγω «Nomads» όσο και λόγω του τέλους του «The 2night show».

«Μου άφησε μια πάρα πολύ γλυκιά γεύση, τόσο λόγω της επιτυχίας του «Nomads»-, που πραγματικά ήταν το πιο πετυχημένο πρόγραμμα της σεζόν για το κανάλι όπου εργάζομαι, όσο και για το «The Wall», που ήρθε στο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ όλα τα άλλα τηλεοπτικά προγράμματα βρίσκονται στην κορύφωση τους εμφανίστηκε στα μέσα Μαΐου και «έκλεψε» την τηλεθέαση. Όσο για το «The 2night show» τώρα, με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στις οθόνες μας, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν έχει καν ξεκινήσει ο κύκλος αυτός ακόμα. Είναι ένα από τα πράγματα που όχι απλά δεν τέλειωσαν για μένα, δεν ξεκίνησαν καν»

Πως είναι η εμπειρία από το «The Wall»;

«Καταπληκτική. Τα γυρίσματα έγιναν στην Πολωνία από την Endemol, μια μεγάλη εταιρία. Το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω συνεργαστεί με εταιρίες στο εξωτερικό, από το «δυηνίνοΓ» και το «Nomads» μέχρι το «The Wall», πέραν του ότι με κάνει πολύ χαρούμενο, με κάνει έμπειρο μαθαίνω καινούργια πράγματα από τον τρόπο που εργάζονται στο εξωτερικό»

Συχνά πυκνά κι εσείς θα έχετε ακούσει όσους λένε ότι σας ταιριάζουν γάντι τα τηλεπαιχνίδια. Τελικά είναι το στοιχείο σας;

«Σχεδόν κάθε χρόνο παρουσιάζω διαφορετικά είδη εκπομπών. Και χωρίς να έχω πρόβλημα στο τι ώρα θα είναι ή στο τι concept θα έχει. Προσαρμόζομαι ανάλογα με το concepte και μέλημα μου είναι να είμαι όσο γίνεται καλύτερος σε ό,τι παρουσιάζω» είπε στο tvkouskous