Η Αννούσα Μελά με το «ANAMESA» στο Epsilon tv
Media

Η Αννούσα Μελά με το «ANAMESA» στο Epsilon tv

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 14.50 η Αννούσα Μελά ταξιδεύει «ANAMESA» μας, από τη συχνότητα του Epsilon tv.

Τα ταξίδια είναι ένα είδος θεραπείας. Όλοι προσπαθούμε να «πάμε» κάπου, όλοι προσπαθούμε να εξελιχθούμε. Τα ταξίδια είναι εκπαίδευση και σίγουρα είναι εμπειρία ζωής.

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 14:50 στο Epsilon TV η Αννούσα Μελά και το «ANAMESA» μας ταξιδεύουν και δίνουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις μας.
Πάντα στα ταξίδια πρέπει να είμαστε όσο γίνεται πιο οργανωμένοι για να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Η εκπομπή «ANAMESA» αυτής της εβδομάδας θα μας οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Τι να φορέσουμε ανάλογα με τον προορισμό μας και πώς να συνδυάσουμε άνεση και στυλ. Τι θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει η τσάντα μας για παν ενδεχόμενο. Ειδικά οι μαμάδες πρέπει να είναι πλήρως εξοπλισμένες και έτοιμες για ό,τι προκύψει. Η Αννούσα δίνει όλα τα tips που θα τους λύσουν τα χέρια, έτσι ώστε να περάσουν ξέγνοιαστα το ταξίδι μαζί με την οικογένειά τους

Η εκπομπή στη συνέχεια παρουσιάζει τα καλύτερα travel apps που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Τέλος, γνωρίζουμε την εικαστικό Χριστιάννα Οικονόμου που δίνει ζωή σε εγκαταλελειμμένα καΐκια και κάνει μαθήματα στα παιδιά της Ηρακλειάς, της Σχοινούσας και άλλων νησιών της Άγονης Γραμμής.

«ΑΝΑΜΕSA» με την Αννούσα Μελά κάθε Παρασκευή στις 14:50 στο Epsilon TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved