Ρίτσα Μπιζόγλη: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τις επιλογές μου»
Media

Ρίτσα Μπιζόγλη: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τις επιλογές μου»

Ύστερα από είκοσι τέσσερα χρόνια στην τηλεόραση, η διαχείριση της δημόσιας εικόνας της δεν είναι κάτι που την απασχολεί ιδιαίτερα.

Αυτό, εξάλλου, μαρτυρούν οι ελάχιστες τηλεοπτικές αλλά και έντυπες συνεντεύξεις που έχει δώσει. Ο λόγος για την Ρίτσα Μπιζόγλη.

«Σπανίως με αναγνωρίζουν στο δρόμο. Οι άνθρωποι των ειδήσεων δεν είναι πρότυπα ζωής, αλλά άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους και λένε τις ειδήσεις. Όσοι με αναγνωρίζουν νομίζω ότι με αναγνωρίζουν από τη φωνή μου και μόνο. Βέβαια, όπως βλέπεις κι εσύ, κυκλοφορώ εντελώς διαφορετικά σε σχέση με την τηλεοπτική μου εικόνα, την οποία δεν ακολουθώ μόλις τελειώσει η δουλειά μου. Με τους δικούς μου ανθρώπους είμαι κοινωνική, μου αρέσουν πολύ οι βόλτες, λατρεύω να βλέπω θεατρικές παραστάσεις και αγαπάω πολύ τις παρέες μου, τις οποίες έχω αποκτήσει τόσο από την παιδική μου ηλικία όσο και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον», λέει στο People.

Τι γυρεύει άραγε ένας γλυκός άνθρωπος σε ένα τόσο σκληρό περιβάλλον, που απαιτεί γερό στομάχι; «Κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό, θα σου πω ότι δεν μετάνιωσα ποτέ για τις επιλογές μου. Σαφώς και έκανα λάθη, αλλά έμαθα από αυτά. Όπως όλες οι δουλειές, έτσι και η δημοσιογραφία έχει τα πάνω και τα κάτω. Αυτός, άλλωστε, είναι ο νόμος της φύσης».

Ακόμα θυμάται μια τηλεοπτική συνέντευξη που είχε κάνει στον Dominique Strauss-Kahn, όταν ήρθε στην Ελλάδα, πριν ακόμα ξεσπάσει το σκάνδαλο με τη μήνυση που του έκανε καμαριέρα ξενοδοχείου για σεξουαλική παρενόχληση.

«Τότε ήμουν στην ΕΡΤ. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση με τον Stauss-Kahn ήταν η σιγουριά που είχε για τον εαυτό του. Ένιωθε πως ήταν ξεχωριστός, κάτι που εξέπεμπε και στους άλλους. Ήταν αρκετά νάρκισσος, αλλά ενδιαφέρων τύπος».

Πριν από λίγες μέρες παρουσίασε στον ΑΝΤ1 και το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

«Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό, αφού έπρεπε να ακροβατήσεις ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Σε μία τέτοιου είδους παρουσίαση πρέπει να “δώσεις” και κάτι παραπάνω, κάτι δικό σου. Να έχεις την άποψή σου, να βγάλεις κομμάτια του χαρακτήρα σου και να καταθέσεις και τη δική σου εμπειρία. Να μη διστάσεις να γελάσεις, χωρίς ποτέ όμως να κοροϊδέψεις» εξηγεί.

Εργάζεται επτά μέρες την εβδομάδα και ο προσωπικός της χρόνος είναι ελάχιστος. «Η δουλειά μου απαιτεί συγκέντρωση και πειθαρχία. Δεν σταματάει ποτέ. Κάποιες στιγμές, όμως, κλείνω τους διακόπτες και αφιερώνω ζωτικό χρόνο σε μένα και όσους αγαπώ», καταλήγει στο People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved