Κατερίνα Γερονικολού: Η τηλεοπτική Όλγα αποκαλύπτει τι θα συμβεί στον έρωτά της με τον Στέφανο!
Media

Κατερίνα Γερονικολού: Η τηλεοπτική Όλγα αποκαλύπτει τι θα συμβεί στον έρωτά της με τον Στέφανο!

Η τηλεοπτική Όλγα από το Τατουάζ, δηλαδή η κατά κόσμον Κατερίνα Γερονικολού, αποκαλύπτει όλα όσα θα συμβούν στη παθιασμένη σχέση της με τον Στέφανο στη σειρά...

Εχεις και γυρίσματα για τη σειρά «Τατουάζ».

Εχω γυρίσματα για το «Bachelor 3», έχω γυρίσματα για το «Τατουάζ» σε Κύπρο και Μετέωρα και τον Αύγουστο θα αρχίσουμε και πρόβες στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Να υποθέσω ότι θα περιοριστεί ο ρόλος σου στον νέο κύκλο της σειράς λόγω του βάρους που θα έχεις από την παράσταση;

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως έχουν προνοήσει -λόγω των προβών και αργότερα των παραστάσεωννα γυριστεί αρκετό υλικό και για τον νέο κύκλο. Είναι μια σειρά για την οποία καμαρώνω που είμαι σε αυτή και θέλω να σου εξομολογηθώ πως έχω την αγωνία που έχουν οι τηλεθεατές. Παίρνω τα σενάρια με απίστευτη λαχτάρα, για να δω τις εξελίξεις που αφορούν όλους τους ήρωες και φυσικά την ηρωίδα που ενσαρκώνω εγώ.

Μέχρι την ημέρα που θα δημοσιευθεί η συνέντευξή μας θα έχει φουντώσει ο έρωτας μεταξύ της Ολγας -που υποδύεσαικαι του Στέφανου;

Φουντώνει σιγά-σιγά, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Πάντως, όπως έχετε δει, ο ερωτισμός μεταξύ τους είναι έντονος και εκείνος την πολιορκεί πολύ δυναμικά.

Full of love λοιπόν η Ολγα, Κατερίνα;

Full οf love, αλλά... μείνε στην Ολγα (σ.σ.: γελάει), γιατί βλέπω ότι πας να το γενικεύσεις!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved