Έλα στη θέση μου: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε
Media

Έλα στη θέση μου: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε

Το Έλα στη θέση μου φτάνει στο τέλος του. 

Η δεύτερη σεζόν κλείνει με επιτυχία και σηματοδοτεί την έναρξη της τρίτης σεζόν.

Καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν αποτέλεσε μία από τις κορυφαίες επιλογές στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Και όχι άδικα! Διότι κάθε εβδομάδα οι εξελίξεις στην καθημερινή κωμική σειρά του Alpha «'Ελα στη θέση μου» ήταν καταιγιστικές. Πότε ευχάριστες και πότε τραγικές για τους κεντρικούς ήρωες, κατάφεραν να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον, κατακτώντας ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης και από τον 1 ο κύκλο της σειράς.

Η συγγραφική ομάδα του Γιώργου Κρητικού πρόκειται να ανταμείψει, λοιπόν, τους φανατικούς της ιστορίας με ένα άκρως ανατρεπτικό και συναρπαστικό φινάλε που θα προβληθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου και θα αποτελέσει «προάγγελο» της 3ης πολλά υποσχόμενης σεζόν που θα ακολουθήσει.

Πώς θα ολοκληρωθούν για φέτος οι ιστορίες του Βλάση και του Αχιλλέα; Φέτος, η ζωή του Βλάση άλλαξε ριζικά. Ύστερα από πολλά επεισόδια, μπόρεσε επιτέλους να αφήσει πίσω του τη Φαίη, να βάλει στην καρδιά του μία άλλη γυναίκα, τη Μίκα και να αφεθεί σιγά σιγά στον έρωτά του για εκείνη. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους τα πράγματα ανάμεσα τους ήταν εκρηκτικά. Για να αντιληφθεί, μάλιστα, ο ήρωας ότι την έχει αγαπήσει χρειάστηκε να περάσει αρκετός χρόνος. Ενώ, λοιπόν, στα τελευταία επεισόδια παίρνει την απόφαση να κάνει ένα σημαντικό βήμα για να μάθει αν η Νίκα τον θέλει πραγματικά, ανακαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό που φέρνει τα πάνω κάτω! Σύμφωνα με το «ΜΥtv», ο νεαρός μαθαίνει ότι η γυναίκα που αγαπάει είναι ήδη παντρεμένη. Πρόκειται για έναν μυστικό γάμο που είχε τελέσει στο παρελθόν και για την ακρίβεια όσο βρισκόταν στην Αμερική με κάποιον άνδρα ονόματι Γκράχαμ. Η ανακάλυψη αυτή τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Τότε αποφασίζει να φτάσει τα πράγματα μέχρι τέλους. Συγκεκριμένα, κάνει μία τολμηρή κίνηση: να έρθει σε επικοινωνία με τον σύζυγο της Μίκας όχι φυσικά ως Βλάσης, αλλά προσποιούμενος ότι είναι εκείνη. Τι θα συμβεί όταν η κοπέλα ανακαλύψει τις συνομιλίες του Βλάση με τον Γκράχαμ; Φυσικά, η αποκάλυψη της αλήθειας πρόκειται να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και ρήξη ανάμεσα τους. Ωστόσο, και οι δύο θέλουν να είναι μαζί και έτσι αποφασίζουν να αναθεωρήσουν τα πράγματα καινά τα βρουν, μιλώντας πλέον ανοιχτά για το παρελθόν. Και τα καταφέρνουν. Μάλιστα, ο Βλάσης παίρνει την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να ετοιμάσει την απόλυτη έκπληξη στην αγαπημένη του στην εκδήλωση που οργανώνουν για το οινολογικό πάρκο.

Βέβαια, τίποτα δεν πρόκειται να εξελιχθεί όπως το είχε υπολογίσει, καθώς το δικό του παρελθόν «επιστρέφει» και ανατρέπει ξανά τα πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved