Έκτορας Μποτρίνι: «Όλοι νοµίζουν ότι θα µπουν σε µια κουζίνα και θα αρχίσουν να µαγειρεύουν»
Media

Έκτορας Μποτρίνι: «Όλοι νοµίζουν ότι θα µπουν σε µια κουζίνα και θα αρχίσουν να µαγειρεύουν»

Ο Έκτορας Μποτρίνι μιλάει για το Hell’s Kitchen και τον τρόπο που ο ίδιος προσεγγίζει τους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμάτ του, εξηγώντας γιατί είναι τόσο απαιτητικός και σκληρός! 

Τι σας ιντρίγκαρε στο «Hell’s Kitchen»;

Ηταν κάτι που από την πρώτη στιγµή είπα «ναι», γιατί θα έπρεπε να κάνω τον εαυτό µου και τίποτε άλλο.

Ωστόσο, κατηγορηθήκατε ότι φωνάζατε λίγο παραπάνω για λόγους τηλεθέασης.

Καµία σχέση! Πείτε ποιος άνθρωπος που σέβεται τη δουλειά του, όταν υπάρχουν εντάσεις µέσα σε αυτήν, δεν υψώνει τη φωνή του. Προσωπικά, είµαι ιδιοκτήτης. Εχω τα εστιατόριά µου και είµαι αυστηρός, γιατί από αυτά ζω. ∆εν έχω κάποιον επιχειρηµατία από πίσω να µε βοηθάει και να λέει: «∆εν πάει καλά µια σεζόν, δεν πειράζει, έχουµε την επόµενη». Στο τέλος της ηµέρας πρέπει να είµαστε όλοι χαρούµενοι: ο πελάτης, ο υπάλληλος κι εγώ.

Οι µάγειρες που έρχονται στην εκποµπή έχουν «παραµυθιαστεί» µε την τηλεόραση;

Η τηλεόραση είναι µεγάλο παραµύθι. Ολοι νοµίζουν ότι θα µπουν σε µια κουζίνα και θα αρχίσουν να µαγειρεύουν. Νοµίζουν ότι θα είναι όλα ειδυλλιακά. ∆εν ξέρουν ότι η κουζίνα έχει πάρα πολλές ώρες, πολύ κόπο και καθαρισµό. Εχει ένταση, ζέστη, κούραση και πάρα πολλά προβλήµατα. Οταν το καταλαβαίνουν, είναι αργά. Εγώ προσπαθώ στους ανθρώπους που έρχονται να δουλέψουν µαζί µου να τους δώσω να καταλάβουν τι συµβαίνει ακριβώς σε µια κουζίνα. Ωστε να µη µείνουν και µετά το µετανιώσουν και είναι αργά. Είναι κρίµα να είναι κάποιος σε µια κουζίνα και µετά από τόσα χρόνια να καταλάβει ότι αυτή η δουλειά δεν τον αντιπροσωπεύει.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved