Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δούλεψε πολύ σκληρά όλη η ομάδα του Happy Day»
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δούλεψε πολύ σκληρά όλη η ομάδα του Happy Day»

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση του γιου της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για τα συναισθήματα, αλλά και τις αλλαγές στην καθημερινότητα της.

Χωρίς περιστροφές, κάνει τον απολογισμό της σεζόν που φεύγει τόσο για την ίδια όσο και για το τηλεοπτικό τοπίο.

Η σεζόν ολοκληρώνεται. Ποιος είναι ο απολογισμός σου για το Happy Day.

«Δεν ήταν εύκολη χρονιά. Όταν άρχισε το «Happy Day», πριν από τέσσερα χρόνια δεν είχε αντίπαλο στην ψυχαγωγία στη συγκεκριμένη ζώνη και από την πρώτη στιγμή είχε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Στην πορεία, αυτή η συνήθεια άρχισε να μοιράζεται και με άλλα κανάλια. Φέτος ήταν μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά. Γιατί, εκτός από τους παραδοσιακούς «αντιπάλους» της ενημέρωσης, είχαμε και ομοειδείς εκπομπές. Ήταν, λοιπόν, μια δύσκολη και κουραστική χρονιά. Τελικά, όμως, ισχύει το «ό,τι δίνεις παίρνεις». Δούλεψε πολύ σκληρά όλη η ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν από το δεύτερο μισό της σεζόν και μετά τα ποσοστά να σημειώσουν άνοδο και το κοινό μας να είναι πολύ πιστό στο τηλεοπτικό μας ραντεβού. Κλείνει με πολύ θετικά συναισθήματα η σεζόν, νιώθω ότι είμαστε ανάμεσα στους νικητές», λέει στο περιοδικό Tv Έθνος.

Όσο για το αν θα υπάρξουν αλλαγές τη νέα σεζόν;
«Ακόμη δεν μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες. Συζητάμε για πολλά πράγματα Θέλουμε η εκπομπή που είναι συνήθεια πολλών ετών να παραμείνει ανταγωνιστική και ίσως δούμε κάποιες αλλαγές στη θεματολογία και τη διάρκεια της», λέει και καταλήγει:

«Είμαι άνθρωπος που αγαπώ πολύ τους συνεργάτες μου. Δική μου πρόθεση είναι π βασική ομάδα να συνεχίσει ως έχει. Όπως σου είπα, δένομαι με τους ανθρώπους θα υπάρξουν, όμως, και σε αυτό το κομμάτι περιορισμένες αλλαγές», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved