Παρθένα Ζωή: Φινάλε με πυροβολισμούς
Media

Παρθένα Ζωή: Φινάλε με πυροβολισμούς

Η καθημερινή σειρά Παρθένα Ζωή ολοκληρώνεται με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που τα έχει όλα.

Ένα μοιραίο φινάλε για κάποιους ήρωες, αλλά και ένα ευτυχισμένο τέλος για κάποιους άλλους, που αν και πέρασαν πολλά κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια και τελικά να ζήσουν

Ο Άρης και ο Παύλος κάνουν μια μεγάλη συζήτηση με τη μητέρα τους, η οποία τους αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που τους εγκατέλειψε. Τα δύο αδέλφια αποφασίζουν να τη συγχωρήσουν και να κάνουν και οι τρεις μαζί ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση τους. Αμέσως μετά, ο Παύλος αποφασίζει να κάνει άρνηση πατρότητας και αποκαλύπτει στη Ζωή πως ο βιολογικός του αδελφός είναι ο Άρης! Η είδηση αυτή σοκάρει την κοπέλα, η οποία δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Από την άλλη, ο Παύλος της εξομολογείται πως είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φτιάξει τη σχέση του με τον Άρη μιας και το τελευταίο διάστημα πέρασαν πολλά...

Εν τω μεταξύ, η Ζωή δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα, καθώς η συγγένεια των δύο ανδρών την κάνει να νιώθει περισσότερες ενοχές για τα συναισθήματα που τρέφει για τον Άρη. Την επόμενη μέρα, η Μαρίνα καταφέρνει και αναστατώνει τη Ζωή με το εξώδικο που της στέλνει με αποτέλεσμα να δοκιμάζεται ξανά η σχέση της με τον Άρη. Παράλληλα ο Βίκτωρας ξεπερνάει τον κίνδυνο με την υγεία του και ζητάει να δει την κόρη του. Στη συνάντηση αυτή, ο άνδρας της αποκαλύπτει πως είναι ένοχος για τον φόνο του Θωμά και ότι φοβάται μήπως οι ηχογραφημένες συνομιλίες του Μίλτου κρύβουν αποδείξεις ενοχής και για εκείνη. Ο άνδρας, θέλοντας το καλό της Μαρίνας, της ζητάει να το σκάσει άμεσα από τη χώρα και εκείνη πείθεται. Ομως λίγες μέρες μετά το σχέδιο της ανατρέπεται όταν ενημερώνεται από τον Τάσο πως δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον της. Λίγη ώρα αργότερο, ο Βίκτωρας αφήνεται ελεύθερος μέχρι την ημέρα της δίκης και κάνει ακόμα μία προσπάθεια να πείσει την κόρη του να εγκαταλείψει τον Αρη και να φύγει μακριά κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή της.

Λίγες μέρες αργότερο, η κοπέλα ζητάει από τον Αρη να συναντηθούν προκειμένου να διευθετήσουν τα διαδικαστικά του διαζυγίου τους. Η Ζωή, τότε, παρακαλά τον Άρη να μην πάει. Όμως εκείνος δεν την ακούει, καθώς θεωρεί πως ύστερα από αυτή τη συνάντηση θα απαλλαχθεί για πάντα από τη Μαρίνα. Βέβαια, ο ίδιος αγνοεί πως από στιγμή σε στιγμή θα πέσει στην παγίδα της. Λίγο μετά, η είδηση της απόδρασης του Βίκτωρα σκάει σαν βόμβα και η Ζωή φοβάται πως όλο, αυτό συνδέεται με τη συνάντηση του Άρη και της Μαρίνας.

Εν τω μεταξύ, η τελευταία βλέπει τον Άρη και τον σημαδεύει αμέσως με όπλο. Αποφασισμένη να τον σκοτώσει, του αποκαλύπτει ό,τι έγκλημα διέπραξε στο παρελθόν για εκείνον για να μην τον χάσει. Την ίδια στιγμή, η Ζωή ενημερώνει έντρομη τον Παύλο και τον Τάσο για τη συνάντηση του νεαρού με τη Μαρίνα και εκείνοι ψάχνουν να τους βρουν. Μάλιστα, ο αδελφός του υποψιάζεται σε ποιο μέρος έχουν συναντηθεί και μαζί με αστυνομικούς κατευθύνονται προς τα εκεί.

Λίγο πριν η Μαρίνα τραβήξει τη σκανδάλη, ο Βίκτωρας την εμποδίζει ξαφνικά. Ο τελευταίος, θέλοντας να εξιλεωθεί για το κακό που έκανε ο ίδιος στην κόρη του, της κάνει μια πρόταση που η Μαρίνα αποφασίζει να δεχτεί! Όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει, ενώ ο Τάσος με τον Παύλο κάνουν τα πάντα για να φτάσουν έγκαιρα εκεί και να σώσουν τον Άρη. Ο Βίκτωρας πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος μετά τον πυροβολισμό, ενώ η Μαρίνα συλλαμβάνεται. Μέρες μετά, ο Άρης και η Ζωή κάνουν μια νέα και ευτυχισμένη αρχή στη ζωή τους, καθώς επιτέλους παντρεύονται!

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved