Τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ : Ο γάμος των Τατιάνας - Τόνυ θα έχει μια εξέλιξη που δεν περιμένετε
Media

Τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ : Ο γάμος των Τατιάνας - Τόνυ θα έχει μια εξέλιξη που δεν περιμένετε

Μεγάλη συγκίνηση θα προκαλέσει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τατουάζ» γι’αυτή τη σεζόν.

Η Τατιάνα περνάει ένα μεγάλο σοκ από τις διευκρινήσεις του Σέκερη για την διακίνηση των όπλων από τη ναυτιλιακή εταιρία Νίβεν... Παράλληλα, όλο και περισσότερα στοιχεία για την τραγική ιστορία του Ταξίαρχου Δημήτρη Σέκερη και τη σχέση του με τον Αντρέα, τον μοναδικό γιό που του απέμεινε έρχονται στο φως… Στο μεταξύ, στην Αίγινα, ο Ορφέας εξακολουθεί να παρακολουθεί την Ελένη με τον Σίμο. Κάνει μια τελευταία προσπάθεια να την ξαναφέρει κοντά του, την παρακαλάει να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία, αλλά εκείνη αρνείται, γεγονός που τον κάνει όλο και περισσότερο να πιστεύει πως στη ζωή της υπάρχει καινούργια ερωτική σχέση. Ο Νικόλας, «ανοίγεται» περισσότερο στη Βέρα για τη ζωή του και τα «πιστεύω» του και της εξηγεί γιατί δεν μπορούν πλέον να είναι μαζί. Η Άννα, με έναν πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο, «οδηγεί» τον Άλεξ να της κάνει μια νέα πρόταση γάμου.

Η απειλή που δέχεται ο Νικόλας μέσα στο ίδιο του το σπίτι, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τη Βέρα, που αποφασίζει να απομακρυνθεί από κοντά του οριστικά. Ο Τόνυ τα παίζει όλα για όλα, προσπαθώντας να πείσει την Τατιάνα ότι δεν είχε καμία ανάμειξη με το εμπόριο όπλων, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται. Ο Ορφέας, θολωμένος από τον χωρισμό του με την Ελένη, ξεπερνάει για μια ακόμη φορά τα όρια. Η Όλγα και ο Στέφανος έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά. Η Αμαλία ενημερώνεται συνεχώς για τις ύποπτες κινήσεις της Μαργκώ... Ο Γρηγόρης τραυματίζεται, εν ώρα καθήκοντος, γεγονός που ανατρέπει τις ισορροπίες της Τατιάνας. Ο Άγγελος ζητάει από τον Άλεξ να τον αποδεσμεύσει από την εταιρεία και να βρει άλλον συνέταιρο. Η Άννα νοικιάζει μια σχολή χορού στην Αθήνα και σχεδιάζει το μέλλον της με τον Άλεξ. Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας… Η ανακάλυψη του τελευταίου θύματος του Γενάρη συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ κι έτσι Σέκερης και Τατιάνα φτάνουν επιτέλους στην αποκάλυψη του γρίφου..

Ο Διοικητής Σέκερης ενημερώνει την Τατιάνα για την πορεία της υγείας του Γρηγόρη και τα νέα δυστυχώς δεν είναι καλά. Στο μεταξύ, η Ελένη αλλάζει κλειδαριές στο σπίτι και ο Ορφέας έχει μια τεράστια έκρηξη!!! Η Ηρώ επισκέπτεται απροειδοποίητα στον Θεοχάρη, ενώ η Αμαλία είναι στο σπίτι, και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Ελπίδα ζητά από τον Στέφανο να αφήσει την Αλκυόνη να πάει στην Κρήτη μαζί της. Η Βέρα δεν αντέχει και σε μια στιγμή αδυναμίας προσπαθεί να μιλήσει στον Θεοχάρη για το μυστικό που του κρύβει. Η Αφροδίτη κάνει παράπονα στον Άγγελο για τη σχέση τους, αυτός όμως με την αντίδρασή του, δείχνει να μην νοιάζεται καθόλου! Ο Τόνυ αποκαλύπτει στην Άννα ότι παντρεύεται την Τατιάνα και την αφήνει «με το στόμα ανοιχτό»! Ο Νικόλας έρχεται αντιμέτωπος με τα καθάρματα που μπήκαν στο σπίτι του!

Η Άννα αποκαλύπτει στον Άλεξ πως ο Τόνυ παντρεύεται τελικά την Τατιάνα και συνειδητοποιούν πως όταν το μάθει ο Θεοχάρης, θα έχουν μεγάλους μπελάδες. Ο Παύλος ανακοινώνει στην οικογένεια την είδηση για τον θάνατο του Γρηγόρη, γεγονός που προκαλεί έντονη θλίψη στην Αφροδίτη. Η Μαργκώ με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Τόνυ, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Ο Ορφέας προσπαθεί να πείσει την Ελένη να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Θεοχάρης κάνει μια απρόσμενη έκπληξη στη Βέρα. Ο Γενάρης στέλνει ένα ακόμα γράμμα στην Τατιάνα, μόνο που αυτή τη φορά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα αφυπνίσει την Τόνια. Η Ελένη παίρνει το πτυχίο της και η οικογένεια Μελά υπογράφει τα χαρτιά για την οριστική υιοθεσία του μωρού. Αποφασίζουν να κάνουν ένα μικρό γλέντι, για να το γιορτάσουν. Η Μαργκώ μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο του Τόνυ και παθαίνει πανικό! Τόνυ και Τατιάνα ετοιμάζονται να σαλπάρουν για την Σκόπελο, αγνοώντας τη μπόρα που ετοιμάζεται να ξεσπάσει..

Η Τόνια συνειδητοποιεί πως ο Ορφέας δεν είναι αυτό που δείχνει και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Η Αμαλία με τη Μαργκώ φτάνουν στην Αθήνα, βρίσκουν τον Θεοχάρη κι ετοιμάζονται για την κρουαζιέρα στις Κυκλάδες. Ο Ορφέας ζηλεύει παθολογικά την Ελένη και φτάνει στα όρια της τρέλας. Ο Παύλος και η Μάρθα μένουν χωρίς προσωπικό στην ταβέρνα και πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά, ενώ από το μαγαζί τους περνάει και ο Σέκερης. Η Όλγα, ο Στέφανος και τα παιδιά ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο Τόνυ αλλάζει τον αριθμό του κινητού του για να γλιτώσει από τα τηλεφωνήματα της Μαργκώ, ενώ ο Νικόλας απενεργοποιεί τα κινητά όλης της παρέας για να απολαύσουν τη στιγμή του γάμου στη Σκόπελο. Ένα τηλεφώνημα του Στρατηγού στη Μαργκώ τα τινάζει όλα στον αέρα…

Στο τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου του «Τατουάζ» οι ζωές των ηρώων παίρνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή, καθώς ο καθένας απ’ αυτούς έχει να αντιμετωπίσει δυνατές προκλήσεις και γεγονότα που θα αλλάξουν για πάντα σχέσεις, εξελίξεις και πορεία ζωής. Η Μαργκώ ξεκινώντας για μια κρουαζιέρα στα νησιά με τον Θεοχάρη και την Αμαλία, δεν μπορεί να φανταστεί την ανατροπή που θα οδηγήσει στη σύλληψή της, ενώ ο γάμος της Τατιάνας με τον Τόνυ θα έχει μια εξέλιξη που δεν περιμένει κανείς και θα αλλάξει τα δεδομένα… Το δικό τους ρόλο σ’ αυτά τα γεγονότα θα παίξει ο Νικόλας με τη Βέρα, ενώ η Άννα θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα της βρώμικης υπόθεσης των όπλων. Ο Άλεξ πρωταγωνιστεί σ’ αυτή την ιστορία, καθώς θα πρέπει να προστατεύσει την Άννα και να δώσει μια λύση ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του. Κι ενώ η Τόνια, ξέρει πλέον ποιος είναι ο σίριαλ κίλερ και είναι έτοιμη να το αποκαλύψει στην Τατιάνα, ο Ορφέας σε μια κρίση μίσους για την Ελένη, αποφασίζει πως πρέπει να δώσει ένα τέλος στην ιστορία τους, βάφοντάς την με αίμα. Στο φινάλε του Α’ κύκλου του «Τατουάζ», οι ιστορίες των ηρώων συναντιούνται και βάζουν άνω τελεία… για κάποιους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και για άλλους στη πιο δραματική κορύφωση ταυτόχρονα σε Λονδίνο, Αθήνα, Σκόπελο, Μετέωρα και Αίγινα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved