Σόλων Τσούνης: Μιλά για τον… τηλεοπτικό του γάμο!
Media

Σόλων Τσούνης: Μιλά για τον… τηλεοπτικό του γάμο!

Η γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του Διονύση στη σειρά Το σόι σου, επιστρέφει και ανατρέπει τα πάντα.

Η Αλίνα γυρίζει και ανατρέπει τα πάντα, αποκαλύπτοντας ότι είναι έγκυος στο παιδί του Διονύση, ενώ η Χαρούλα συμβάλλει στις ανατροπές δίνοντας της το δαχτυλίδι της γιαγιάς.

Ο Διονύσης πώς αντιδρά σε αυτήν την έμμεση πρόταση γάμου; «Το θέλει και είναι πολύ χαρούμενος που θα γίνει πατέρας. Αν και οι δυο τους είναι κατά του γάμου, συμφωνούν να παντρευτούν. Ουσιαστικά ο Διονύσης κάνει ό,τι θέλει η Αλίνα», λέει ο Σόλων Τσούνης στο 7 μέρες tv.

Με βάση αυτή τη σχέση των δυο τους, πιστεύει ότι κάποιες σχέσεις είναι καρμικές; «Ναι, σίγουρα. Αυτοί οι δυο είναι τρανταχτό παράδειγμα. Όσο καιρό έλειπε η Αλίνα, ο Διονύσης προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει μια νέα σχέση και να ερωτευτεί κάποια άλλη»

Και φτάνουμε στο θέμα του γάμου, όπου κλασικά και παραδοσιακά, οι γονείς ανακατεύονται...
«Ακριβώς. Ενώ ο Διονύσης και η Αλίνα θέλουν πολιτικό γάμο, βλέποντας ότι η Χαρούλα και ο Βαγγέλης στενοχωριούνται, καταλήγουν σε θρησκευτικό. Βέβαια, τον θέλουν απλό και λιτό, όμως η Χαρούλα και ο Βαγγέλης έχουν πάρει φόρα και θέλουν ανοιχτό γάμο με προσκλήσεις, μπομπονιέρες και καλεσμένους. Έτσι, το ζευγάρι καταλήγει να τσακωθεί και ο Διονύσης φεύγει τη μέρα του γάμου!»

Η Αλεξάνδρα πώς μπλέκεται στο γάμο αυτό; «Επειδή η Αλίνα έχει δεχτεί το γάμο, όπως τον θέλουν η Χαρούλα και ο Βαγγέλης, θέλει να κάνει πιο εναλλακτικά τα προσκλητήρια. Η Αλεξάνδρα, λοιπόν, της προτείνει να χρησιμοποιήσουν βότσαλα που θα ζωγραφίσει η ίδια, η Χαρούλα και ο Βαγγέλης φρικάρουν και αντιδρούν και το σχέδιο αυτό μπαίνει στην άκρη», λέει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved