Πένυ Αγοραστού: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Έλα στη θέση μου
Media

Πένυ Αγοραστού: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Έλα στη θέση μου

Λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς, Έλα στη θέση μου, τα σχέδια που καταστρώνουν η Λατάνια και ο Δαμιανός μπαίνουν πια στην τελική τους ευθεία.

Η Πένυ Αγοραστού αποκαλύπτει τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους δυο τους.

Σε ποιο σημείο έχει φτάσει η σχέση της Λατάνια με τον Δαμιανό; «Οι δυο τους έχουν γίνει ουσιαστικά ένα. Η Λατάνια τον βοηθάει σε όλα του προτείνει λύσεις, του δίνει ιδέες και ουσιαστικά σχεδιάζουν τη στιγμή που θα βρεθούν απέναντι στη Σύλβια και τον Ζούβα. Θέλουν να τους τσακώσουν στα πράσα και οργανώνουν ένα σχέδιο εναντίον τους. Σε ό,τι αφορά στη μεταξύ τους σχέση, επίσης, βρίσκεται σε καλύτερη φάση. Η Λατάνια πηγαίνει στο σπίτι του, κοιμούνται μαζί, και μάλιστα βλέπουμε ότι ο Δαμιανός ουσιαστικά ανησυχεί για αυτήν αν κινδυνεύει και την υπερασπίζεται. Από την άλλη, βέβαια, αν είναι για το δικό του συμφέρον, δεν διστάζει να τα ρίχνει σε αυτήν για να βγαίνει ο ίδιος λάδι»

Οπότε συνεχίζει να την υποτιμά κάποιες φορές...
«Ναι, αλλά και η Λατάνια από την πλευρά της τον υποτιμά για το δικό της συμφέρον. Είναι ένα ζευγάρι που ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του. Αλλά τα βρίσκουν μεταξύ τους»

Η Λατάνια ξεκίνησε δουλεύοντας για τη Μένη. Σε τι φάση βρίσκονται λίγο πριν από το φινάλε του κύκλου;
«Έχει αφήσει τη Μένη και σχεδιάζει πράγματα πίσω από την πλάτη της και εναντίον της», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved