Τα νέα σχέδια της Φαίης Σκορδά!
Media

Τα νέα σχέδια της Φαίης Σκορδά!

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα ρίξει για φέτος «αυλαία» το «Πρωινό», νωρίτερα από την προηγούμενη χρονιά.

Ήταν κοινή απόφαση τόσο του ΑΝΤ1 όσο και της Φαίης Σκορδά και σύμφωνα με πληροφορίες του Tv Έθνους, αυτό το θέμα συζητήθηκε, όπως και πολλά άλλα, στην προ μηνός συνάντηση που είχε η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου, Τζώρτζη Ποφάντη.

Οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη σεζόν υπάρχουν ήδη και θα ξεδιπλωθούν σταδιακά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι βέβαιο πως από το πάνελ της εκπομπής θα αποχωρήσουν 2 με 3 πρόσωπα και θα αντικατασταθούν από νέους συνεργάτες. Αλλαγές θα υπάρξουν και στα πρόσωπα που παρουσιάζουν κάποιες από τις στήλες της εκπομπής ενώ το σκηνικό του «Πρωινού» θα ανανεωθεί ριζικά και το πλατό το επόμενο φθινόπωρο δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό από το οποίο θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό για φέτος η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της. Κρούσεις και πρώτες βολιδοσκοπήσεις σε πρόσωπα έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Η Φαίη έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή των συνεργατών της, με τη σύμφωνη γνώμη πάντα του καναλιού» ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Τv Έθνος» υψηλόβαθμη πηγή του καναλιού του Αμαρουσίου.

Πάντως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός το «καλοκαιρινό πρωινό» που θα πάρει τη σκυτάλη να αποτελέσει για κάποιους από τους συμμετέχοντες ένα on air δοκιμαστικό για του χρόνου.

Η Φαίη μαζί με τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη θα αναχωρήσουν για τις διακοπές τους στα μέσα Ιουλίου, καθώς αυτήν την περίοδο ολοκληρώνονται οι εργασίες στο νέο τους σπίτι. Προορισμός της παρουσιάστριας και των μικρών θα είναι όπως κάθε χρόνο η Βόρεια Ελλάδα Κάποιες μέρες θα τις περάσει στη Χαλκιδική, όπου πιθανότατα θα ακολουθήσουν και οι γονείς της Εύα και Δημήτρης, ενώ τις υπόλοιπες θα βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στην Ανω Πορόια Σερρών.

Η παρουσιάστρια αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα γύρω στις 20 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η εντατική προετοιμασία για το στήσιμο του πλήρως ανανεωμένου «Πρωινού».

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved