Ροδάνθη Καπαρού: «Δεν πήγα στο «Survivor» για να γίνω διάσημη»
Media

Ροδάνθη Καπαρού: «Δεν πήγα στο «Survivor» για να γίνω διάσημη»

Για την απόφαση της να πάρει μέρος στο Survivor, ποιο ήταν το ερέθισμα αλλά και τι είναι αυτό που θυμάται έντονα από τις οντισιόν, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη.

Πώς αποφασίζει ένα νέο κορίτσι να αφήσει τη ζωή του και να πάει στο «Survivor»;

«Από μικρή μου άρεσε να δοκιμάζω καινούρια και διαφορετικά πράγματα. Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν βγήκε το ριάλιπ, αλλά το έβλεπα. Όταν είδα το περσινό, μου άρεσε και ήθελα να πάω. Ήθελα να δω αν θα τα καταφέρω και αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό. Ηταν μια καλή ευκαιρία για μένα το να δηλώσω συμμετοχή»

Δεν σας πείραξε το να αφήσετε πίσω την οικογένεια σας;

«Εννοείται, γιατί πάντα είχα μια πάρα πολύ όμορφη ζωή, δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Οι άνθρωποι μου με αγαπούν πολύ, όμως αυτό ήταν κάτι ξεχωριστό και δεν έχουν την ευκαιρία να το ζήσουν πολλοί άνθρωποι. Εφόσον μου δινόταν η ευκαιρία να το ζήσω, ήθελα να το κάνω»

Εκτός από την εμπειρία, η δημοσιότητα και τα χρήματα ήταν ερεθίσματα; «Όχι, σε καμία περίπτωση. Πήγα γιατί ήθελα να το κάνω»

Δεν σας ενδιαφέρει δηλαδή αυτό που συνέβη με κάποιους παίκτες το να σας γίνει μια πρόταση νια τηλεοπτική εκπομπή; «Α, αυτό είναι άλλο θέμα. Σίγουρα η δημοσιότητα και τα χρήματα είναι απόρροια του συγκεκριμένου προϊόντος αλλά δεν πήγα στο «Survivor» για να γίνω διάσημη. Ακόμη κι αν δεν παιζόταν στην τηλεόραση, πάλι ήθελα να πάω»

Τι θυμάστε από τις οντισιόν; «Για έναν περίεργο λόγο είχα προαίσθημα, μέσα μου πίστευα ότι θα πάω. Θυμάμαι ότι είχα πάει στο προτελευταίο κάστινγκ που ήταν ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν θα με πάρουν για να μην απογοητευτώ, όμως κάτι μέσα μου με έκανε να νιώθω ότι θα πάω τελικά», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved