Έξαλλη η Ροδάνθη με την Μελίνα: «Έβγαλε ότι είμαι τεμπέλα»
Media

Έξαλλη η Ροδάνθη με την Μελίνα: «Έβγαλε ότι είμαι τεμπέλα»

Βγήκε από το Survivor και τα είπε όλα η Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη.

Η πρώην παίκτρια της ομάδας των Μαχητών, βγαίνοντας από το ριάλιτι, είδε όλα όσα υποστήριζαν οι συμπαίκτες της σχετικά με τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι.

Μεγάλη μερίδα του κοινού μάλιστα έλεγε πως είναι τεμπέλα. Τι λέει η ίδια για αυτό;

«Αυτό ήταν κάτι που το έβγαλε η Μελίνα, λέγοντας ότι πήγα στο «Survivor» για να κάνω διακοπές», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει μιλώντας για την Μελίνα Μεταξά.

«Η Μελίνα έχει πει «διαμάντια» για μένα και το ξέρω. Δεν είμαι χαζή. Ηξερα πολύ καλά ποιος και τι μπορεί να έχει πει για μένα κι αχ ερχόταν με χαμόγελο να με προσεγγίσει. Εννοείται ότι ήξερα ότι η Μελίνα με κατηγορεί. Δεν με ένοιαζε όμως γιατί, όπως και στη ζωή δεν θα έδινα σημασία σε τέτοιους ανθρώπους, έτσι και εκεί μέσα δεν έδινα σημασία σε ανθρώπους που δεν με χαροποιούσαν, Δεν υπήρχε λόγος να κάτσω να ασχοληθώ, θυμάμαι στην αρχή που ήμουν τραυματισμένη, μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη να αποχωρήσω. Μετά όμως το σκέφτηκα και είπα ότι δεν θα τους κάνω τη χάρη γιατί αυτό ήθελαν», λέει.

Όσο για τις έξι φορές που βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση;

«Η ψηφοφορία είναι το λιγότερο. Εμένα με πείραζαν αυτά που λέγονταν πίσω μου. Δε με νοιάζει τι θα πεις, αλλά πες το μπροστά μου. Δεν ήρθε ποτέ να μου πει κάποιος να γίνω πιο ενεργή στην καλύβα. Όταν ήμαστε στο βαν μετά το αγώνισμα, αμέσως έλεγε η μία «θα σκουπίσω» και η άλλη «θα μαγειρέψω». Επτά κοπέλες είμαστε, πόσες δουλειές να υπάρχουν; Τι να κάνω δηλαδή, να βγάλω τις κουρτίνες να τις πλύνω; Εγώ δεν θα κάνω κάτι για να δείξω στον άλλον ότι το κάνω. Δεν θα έπιανα τη σκούπα για να με δουν. Σκουπίζαμε 36 φορές τη μέρα! Κάποια στιγμή ρώτησα, τι σκουπίζετε; Αφού σκουπισμένα είναι!», καταλήγει μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved