Μαρία Κορινθίου: «Νιώθω ότι τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε τη Μαρία»
Media

Μαρία Κορινθίου: «Νιώθω ότι τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε τη Μαρία»

Η Μαρία Κορινθίου αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση Γοργόνες και Μάγκες, ένα έργο που αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο.

Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνει η ηθοποιός από το κοινό;
«Αυτό που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε είναι ευτυχία, μεγάλη ευτυχία. Ο κόσμος μας αγκάλιασε, νιώσαμε ότι το κοινό διψά για τέτοιες δουλειές, για έργα άλλων εποχών που μεταφέρονται στο σήμερα με ένα νοσταλγικό και προσεγμένο τρόπο. Προσωπικά, έχω ζήσει τόση αγάπη που νιώθω πλημμυρισμένη με μοναδικά συναισθήματα. Δεν το έχω ξαναβιώσει όλο αυτό τόσο ως ηθοποιός όσο και ως θεατής. Να πω, ακόμη, ότι αυτό το όμορφο ταξίδι τελειώνει, για όλους εμάς, στις 3 Ιουλίου στη Σαλαμίνα. Του χρόνου, νωρίς το καλοκαίρι, προγραμματίζεται μία παγκόσμια περιοδεία σε Αμερική, Αυστραλία»

Μέσα από αυτή την παράσταση, θεωρεί ότι ξεδίπλωσε το ταλέντο και το ταπεραμέντο της; Νιώθει ότι ο κόσμος την γνώρισε καλυτέρα;
«Νιώθω ότι τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε τη Μαρία. Νομίζω ότι αυτή είμαι, απλά τώρα ο κόσμος αρχίζει να προσέχει ποια είναι τελικά η Μαρία»

Αισθάνθηκε ότι μέχρι τώρα στέκονταν στη Μαρία ως δημόσιο πρόσωπο και όχι ως καλλιτέχνιδα;
«Στέκονταν πολύ στην εικόνα μου. Πρέπει το κοινό να καταλάβει ότι δεν είμαστε μόνο μία εικόνα. Εγώ είμαι και ένας άνθρωπος που δεν θέλω να μένω σε αυτή, ως ηθοποιός θέλω να δίνω και ψυχή και καρδιά. Θέλω οι θεατές να βλέπουν τη Μαρία ως άνθρωπο», λέει η ηθοποιός στο Tv Kous Kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved