Μαντώ Γαστεράτου: «Όταν λοιπόν συμφώνησα με το Epsilon Τν, ενημέρωσα τον ΑΝΤ1 και αυτό ήταν»
Media

Μαντώ Γαστεράτου: «Όταν λοιπόν συμφώνησα με το Epsilon Τν, ενημέρωσα τον ΑΝΤ1 και αυτό ήταν»

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε πρώτο θέμα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ όταν την ανακοίνωσαν ταυτόχρονα δύο κανάλια για το καλοκαιρινό τους πρωινό.

Ο ΑΝΤ1 και το Epsilon Τν. Τι ακριβώς έγινε;

«Συζητούσα με τον ΑΝΤ1 για την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή και παράλληλα υπήρξε αντίστοιχη πρόταση από το Epsilon Τν. Αφού συζήτησα και με τα δύο κανάλια κατέληξα στην πρόταση του Epsilon Τν που μου φάνηκε πιο συμφέρουσα. Είχα ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και τις δύο πλευρές ότι μιλάω και με άλλο κανάλι. Ούτε είχα κάποιο συμβόλαιο να με δεσμεύει. Όταν λοιπόν συμφώνησα με το Epsilon Τν, ενημέρωσα τον ΑΝΤ1 και αυτό ήταν. Δύο-τρεις μέρες αργότερα, αφού είχα υπογράψει, το ανακοίνωσα», λέει η ίδια στο tv Έθνος.

Ισχύει πως υπήρχε προγραμματισμένο δοκιμαστικό στον ΑΝΤ1 στο οποίο δεν πήγε ποτέ;

«Είχε κανονιστεί ένα κάστινγκ, στο οποίο είχα όμως ενημερώσει ότι δεν θα πάω. Δεν είναι ότι με περίμεναν και δεν εμφανίστηκα. Σε καμία περίπτωση»

Στενοχωρήθηκε με όσα συνέβησαν και όσα γράφτηκαν; Την ίδια μέρα που υπήρξε διαρροή από τον ΑΝΤ1 πως δεν συνεχίζουν μαζί γράφτηκε πως αποχώρησε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου.

«Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να γράφουν για σένα, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Αν στενοχωριέμαι γιατί κάπου κάτι γράφτηκε, τι θα πρέπει να κάνω σε περίπτωση πού μου συμβεί κάτι σοβαρό; Οσον αφορά τον «Ρυθμό», παραμένω εκεί και κάνω καθημερινά την εκπομπή 14.00 με 16.00. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να απομακρυνθώ από το ραδιόφωνο. Δεν έκανα κάτι κακό», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved