Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Το κλείσιμο της ΕΡΤ προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλους»
Media

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Το κλείσιμο της ΕΡΤ προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλους»

Μετρά 15 χρόνια στη δημόσια τηλεόραση. Από τον περασμένο Οκτώβριο παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μιλά για το κλείσιμο και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ αλλά για την πρόσφατη συνέντευξη με τον πρωθυπουργό.

Πώς κρίνετε την πορεία της ΕΡΤ μετά το «μαύρο»;
«Το κλείσιμο της ΕΡΤ προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλους. Η επαναλειτουργία της όμως, πέρα από την ικανοποίηση που μας προσέφερε, μας έφερε και προ των ευθυνών μας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αφήσουμε πίσω παθογένειες και αμαρτίες του παρελθόντος και αυτό οφείλουμε να κάνουμε, αυτήν την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσουμε. Η ΕΡΤ υπάρχει για τον κόσμο, αυτός κρίνει, και όλοι όσοι δουλεύουμε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση θέλουμε να γίνεται όλο και καλύτερη σε όλα. Και κυρίως στο περιεχόμενο του προγράμματος της, που βλέπουν, διαβάζουν και ακούνε οι πολίτες. Μπορούμε να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι»

Πρόσφατα σας είδαμε σε συνέντευξη τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα. Δημοσιογραφικά πώς νιώσατε; «Προσωπικός μου στόχος, δεδομένου ότι είχα και την ευθύνη του συντονισμού, ήταν να γίνει μια ανοιχτή συνέντευξη, χωρίς διαδικαστικά εμπόδια. Δώσαμε έμφαση στο περιεχόμενο μιας νωπής ακόμη ιστορικής συμφωνίας, φωτίσαμε όλες τις πτυχές, για να μπορέσουν οι τηλεθεατές να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Χαίρομαι γιατί πήγε καλά, και σε αυτό μεγάλη ήταν η συμβολή και των έμπειρων δημοσιογράφων Αλέξη Παπαχελά και Τάσου Παππά», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved