Ο Κώστας Κόκλας αποκαλύπτει τα πάντα για τη νέα τηλεοπτική σειρά στον ΣΚΑΪ όπου θα πρωταγωνιστεί!
Media

Ο Κώστας Κόκλας αποκαλύπτει τα πάντα για τη νέα τηλεοπτική σειρά στον ΣΚΑΪ όπου θα πρωταγωνιστεί!

Γυρίσματα ξεκινάει άμεσα ο Κώστας Κόκλας για τη νέα σειρά στον ΣΚΑΪ στην οποία θα πρωταγωνιστεί ενώ μιλάει και για τον μεγάλο του... έρωτα, που δεν είναι άλλο από τη σειρά που τον ανέδειξε, τα "Εγκλήματα". 

Την αγαπάς την τηλεόραση; Σε ρωτάω γιατί κάποιοι, ενώ έγιναν γνωστοί χάρη σε αυτήν κι έβγαλαν πάρα πολλά λεφτά, τη σνομπάρουν με έναν τρόπο. Επιδεικτικά.

Ξέρω τι λες, αλλά, όχι, φυσικά δεν ανήκω σε αυτούς. Θα ήµουν αχάριστος αν δεν την αγαπούσα και κοµπλεξικός αν τη σνόµπαρα. Της χρωστάω πολλά και γυρνώ µε κέφι σε αυτήν, ακόµα και σε τόσο δύσκολους καιρούς όπως αυτοί που ζούµε.

Αγάπησες πιο πολύ τα «Εγκλήματα»;

Ε, τα «Εγκλήµατα» του Λευτέρη Παπαπέτρου ήταν ο πρώτος έρωτας! Ηµασταν όλοι µια υπέροχη παρέα που κάναµε µαζί θέατρο και τηλεόραση, είχαµε ένα σουρεαλιστικό, τρελό κείµενο και είναι η σειρά που µας σύστησε στο πλατύ κοινό που σου έλεγα και πριν.

Συζητάς κάτι τηλεοπτικό τώρα;

Είµαι πολύ κοντά στο να κλείσω σε µια καθηµερινή κωµική σειρά που «µαγειρεύεται» για τον ΣΚΑΪ από τον Στέφανο Μπλάτσο.

Θα ξεκινήστε γυρίσματα άμεσα γι’ αυτήν;

Μέσα στον Ιούλιο, όπως λένε. Χέρι στη φωτιά δεν βάζω ποτέ. Καλώς εχόντων των πραγµάτων και πρώτα ο Θεός, που λένε (σ.σ.: γελάει)! Ελπίζω να πάνε όλα κατ’ ευχήν.

Σε νέο μαραθώνιο σε βλέπω.

Εχουµε µπει στην τελική ευθεία για την Επίδαυρο µε τους «Αχαρνής», ενώ κάναµε και τις πρώτες συναντήσεις για το δυνατό µιούζικαλ «Ματίλντα», που θα ανέβει στο «Ακροπόλ». Σε αυτά πρόσθεσε τα γυρίσµατα για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ. ∆εν περιγράφω άλλο, που λένε (σ.σ.: γελάει)! Πάντως, όχι, δεν γκρινιάζω που έχω τόσες δουλειές σε τέτοιες εποχές.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved