Αυτοκτόνησε 24χρονη παίκτρια ριάλιτι μετά τις κατηγορίες για πορνεία
Media

Αυτοκτόνησε 24χρονη παίκτρια ριάλιτι μετά τις κατηγορίες για πορνεία

Αυτοκτόνησε 24χρονη παίκτρια ριάλιτι! Την κατηγόρησε για πορνεία και έπεσε από τον 19ο όροφο συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στη Μόσχα.

Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της, ο πρώην σύντροφός της Albert Ryezin την κατηγόρησε για πορνεία.

Ο λόγος για την Anastasia Tarasyuk η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της Ρωσίας Dom2 (House 2).

«Δεν ήξερε τι να κάνει, ως τι να εργαστεί. Ήλπιζε ότι θα έκανε πολυτελή ζωή μετά τον ερχομό της στη Μόσχα» υποστήριξε ο πρώην σύντροφός της με τον οποίο ζούσαν μαζί σχεδόν τρεις μήνες, αλλά χώρισαν γιατί εκείνη επέλεξε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Και πρόσθεσε: «Ε, τι είδους μοντέλο. Στην πραγματικότητα εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Βασικά δούλευε ως πόρνη. Για αυτό χώρισα μαζί της. Έπαιρνε καιρό ναρκωτικά και φάρμακα για να ηρεμήσει. Της άρεσε να καπνίζει χόρτο αλλά είμαι κατά όλων αυτών. Τσακωνόμασταν συχνά».

Μετά τον χωρισμό τους δεν συναντήθηκαν για περίπου ένα χρόνο και συναντήθηκαν πρόσφατα ξανά! «Ζούσαμε μαζί αλλά μάθαινα ότι πήγαινε με άλλους, μεγαλύτερους άντρες. Παρά το γεγονός ότι της προσέφερα χρήματα.

Μου έλεγε ότι ήταν συναρπαστικό για εκείνη. Ονειρευόταν να ζει στο εξωτερικό, σε κάποια νησιά, να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τη ζωή χωρίς να εργάζεται. Την προειδοποίησα πως μια τέτοια ζωή συνήθως δεν καταλήγει καλά» υπογράμμισε!

Πηγή: Dailymail

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved