Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Έχω συναισθηματικό δέσιμο με την ΕΡΤ»
Media

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Έχω συναισθηματικό δέσιμο με την ΕΡΤ»

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου βρίσκεται αρκετά χρόνια στην ΕΡΤ

Σκέφτεται την μετακίνησή της σε κάποιο ιδιωτικό κανάλι;

Αν σας γινόταν μια πρόταση για παρουσίαση δελτίου ειδήσεων από ιδιωτικό κανάλι, θα δεχόσασταν;

«Την αγαπώ αυτήν τη δουλεία. Η ΕΡΤ έχει τεράστιες δυνατότητες, πολλές «πηγές», ανταποκριτές και δυνατότητα άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης από όλη την Ελλάδα, και αυτό επαγγελματικά σου προσφέρει ένα αίσθημα πληρότητας. Από την άλλη πλευρά, εργάζομαι στην ΕΡΤ δεκαπέντε χρόνια, οπότε το συναισθηματικό δέσιμο είναι αυτονόητο. Από κει και πέρα, στη ζωή δεν μπορείς και δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτε»

Τώρα που είστε παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, έχει χτυπήσει ποτέ το τηλέφωνο σας από κάποιο πολιτικό πρόσωπο που ήθελε να σας ζητήσει κάτι;

«Δεν θα μου άρεσε για λόγους αρχής. Έχω μια καθαρή εικόνα για το πώς πρέπει να υπηρετείται η δημοσιογραφία»

Αν στο μέλλον χτυπήσει το τηλέφωνο σας για κάποια παρέμβαση, πώς θα αντιδράσετε;

«Ειλικρινά δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα ότι υπάρχει πάντα ένας τρόπος να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Είναι, εξάλλου, μέρος της δουλειάς μας να μιλάμε με τους πολιτικούς, αρκεί να παραμένουν διακριτοί οι ρόλοι του καθενός»

Έχετε αισθανθεί ποτέ άβολα στην εκφώνηση κάποιας είδησης;

«Ναι. Αισθάνομαι άβολα όταν πρέπει να παρουσιάσω ένα θέμα που αφορά κακοποίηση και βία, κυρίως κατά των παιδιών. Εκεί φορτίζομαι, αλλά ταυτόχρονα θυμώνω. Σε αυτά επιτρέπω στον εαυτό μου να μην είναι ψύχραιμος» εξήγησε στο tvέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved