Μαρία Μπακοδήμου: «Το Power of love ήταν ένα δώρο»
Media

Μαρία Μπακοδήμου: «Το Power of love ήταν ένα δώρο»

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλάει για το Power of love και εξηγεί γιατί η παρουσίαση του project ήταν ένα δώρο για εκείνη. 

Εάν μας έλεγαν πριν από έναν χρόνο ότι θα παρουσίαζες κάτι σαν το Power of love, δεν θα το πιστεύαμε. Είναι, τελικά, ένα παρεξηγημένο project;

«Δεν ξέρω να σας πω εάν είναι παρεξηγημένο ως concept. Εγώ ένιωσα πολύ ωραία όταν μου το πρότειναν και είπα το ναι. Μου άρεσε και σε συνδυασμό με το ότι θα γινόταν σε μια άλλη χώρα. Έφυγα από τα δεδομένα μου και το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη. Ήταν ένα δώρο το Power of love. Ήταν σαν την αφετηρία μιας δεύτερης, καινούργιας ζωής»

Πώς το εννοείς; Τι άλλαξε, δηλαδή, στη ζωή σου;

« Ήμουν σε ένα μεταβατικό στάδιο που ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα. Μέσα σε όλα, ήρθε και η αλλαγή χώρας. Ξεκίνησα με νέα σχέδια, σε νέο περιβάλλον, έτοιμη να εξερευνήσω κάτι φρέσκο. Ήταν σαν να ξαναέζησα μια άλλη εφηβεία, σαν να έφυγα για φοιτήτρια»

Εσύ τι κέρδισες από το Power of love;

« Έμαθα πώς είναι να δουλεύεις σε ένα reality. Είναι πολύ διαφορετικό από μια εκπομπή. Παράλληλα έμαθα πώς μπορείς να διαχειρίζεσαι ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες, δεν είναι καλεσμένοι σου, δεν είναι συνεργάτες, δεν είναι άτομα της showbiz και δεν ξέρουν τους κανόνες της τηλεόρασης. Αυτό έχει τα καλά του, γιατί έχουν μια ωραία αθωότητα, αλλά και τα κακά του, γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνουν τα όρια της τηλεόρασης»

Το ότι ήταν reality δεν σε επηρέασε;

«Καθόλου δεν το σκέφτηκα. Άκουγα που έλεγαν reality και reality με αρνητική απόχρωση, και λέω «αλήθεια; Έχει κάτι αρνητικό το reality;». Όταν μου προτάθηκε, μου άρεσε πολύ, κυρίως γιατί είχε θέμα τις σχέσεις. Ως δημοσιογράφος στα περιοδικά που δούλευα για παράδειγμα, στο Status με τη στήλη Πόλεμος και Ειρήνη- έγραφα πάντα για τις σχέσεις. Οι σχέσεις ήταν το καλύτερο μας με τις φίλες μου, για να συζητάμε, να λέμε, να γελάμε, Γι' αυτό ήθελα πολύ να το κάνω»

Πώς ήταν η ζωή σου εκεί; Πού έμενες;

«Έμενα σε ένα διαμέρισμα, σε έναν ουρανοξύστη. Πολύ βολικό σπίτι Ήταν τόσο καλή η φιλοξενία, που στεναχωρήθηκα πάρα πολύ τώρα που έπρεπε να φύγω»

Στην καθημερινότητα σου τι έκανες, πέρα από το γύρισμα;

«Έχω κάποιους φίλους Τούρκους από χρόνια, με τους οποίους συναντιόμασταν σε διάφορες πόλεις και ταξιδεύαμε παρέα. Οπότε είχα ανθρώπους στην Κωνσταντινούπολη. Σιγά-σιγά ο κύκλος μεγάλωσε και νομίζω ότι πλέον έχω άτομα εκεί που μπήκαν στη ζωή μου και θα μείνουν» είπε στο Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved