Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Δεν πιστεύω στο μοντέλο του παρουσιαστή ειδήσεων - σταρ»
Media

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Δεν πιστεύω στο μοντέλο του παρουσιαστή ειδήσεων - σταρ»

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι μητέρα δυο παιδιών και εργαζόμενη γυναίκα. 

Παρά τις πολλές ώρες που περνάει στην ΕΡΤ προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της, τον εαυτό της, τους φίλους της, αλλά και να παρακολουθεί δελτία ειδήσεων άλλων καναλιών.

Ποιον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια ειδήσεων ξεχωρίζετε;

«Παρακολουθώ όλους τους συναδέλφους μου και θα έλεγα ότι όλοι τους έχουν ένα ή περισσότερα στοιχεία που ξεχωρίζω. Προσωπικά δεν πιστεύω στο μοντέλο του παρουσιαστή ειδήσεων - σταρ. Ο δημοσιογράφος οφείλει να έχει ήθος και μέτρο, να είναι αυθεντικός, χωρίς απομιμήσεις και κακέκτυπα άλλων. Να είναι ο εαυτός του. Να συναισθάνεται ότι παρουσιάζει μια συλλογική δουλειά δεκάδων ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά πίσω από τις κάμερες. Και βέβαια να είναι ψύχραιμος, γιατί το κοντρόλ των ειδήσεων μετατρέπεται συχνά σε πεδίο μάχης»

Περιγράψτε μας ένα τυπικό 24ωρό σας.

«Είμαι καθημερινά στην ΕΡΤ από νωρίς το μεσημέρι ως αργά το βράδυ. Έχω δύο παιδιά που προσπαθώ να βλέπω όσο περισσότερο μπορώ αλλά και ένα περιβάλλον που με στηρίζει. Έχω την κατανόηση όλων τους, και από αυτήν την άποψη νιώθω πολύ τυχερή. Η μέρα μου τελειώνει αρκετά μετά τα μεσάνυχτα και ξεκινάει νωρίς το πρωί. Αλλά πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι πολλές φορές νιώθω πως δεν μου φτάνει»

Τι σας χαλαρώνει;

«Οι οικείοι μου, η απομόνωση, μια έξοδος για φαγητό, το σινεμά, τα βιβλία που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον» δήλωσε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved